Bli rik med utdelningar: Ett bevisat system för att tjäna dubbelsiffriga returer av Marc Lichtenfeld, inbunden

Denna aktiefobi är ett specifikt tyskt problem som härrör från rädsla för förluster på aktiemarknaderna och okunnighet om de mycket större möjligheter och vinster som erbjuds av aktier med hög utdelning. Denna ovärderliga guide är skriven av en nittonårig veteran på aktiemarknaderna och visar hur du ställer in dina investeringar för minimalt underhåll och högre avkastning, så att du kan samla förmögenhet medan du fokuserar på saker som betyder något. 4 tusen årligen från en mycket rimlig 2% portföljutdelning. Systemet 10-11-12 ger dig nycklarna till att identifiera aktier som kommer att returnera 12% eller mer varje år, och det förklarar hur du strukturerar dina investeringar för ökad säkerhet och ekonomiskt välbefinnande.

Men de flesta av dessa tecken var identifierbara.

Jag har fortfarande några fonder som jag använder för att prova andra idéer (handel eller vad som helst), men de flesta av mina pengar finns i aktier som har betalat en stabil, om inte ökande, utdelning i flera år. Jag planerar inte att köpa i januari och sälja eller rebalansera nästa januari. Det är kraften i sammansättning i handling. Så småningom kommer din portfölj att växa tillräckligt stor för att sluta arbeta för pengarnas skull. För de flesta är det svårare att fördubbla investeringsresultatet än att fördubbla din sparprocent. Denna individ börjar sin karriär vid 22 års ålder genom att sätta 15% (eller kr9 tusen) av varje års lön i en portfölj av högkvalitativa utdelningsaktier. När ett av mina innehav upplever en väsentlig nedgång (t.ex. )Ovanstående saker avser främst amerikanska aktier, även om någon som bor i ett annat land kan använda liknande principer på sina aktiemarknader.

Målarens sparfrekvens är dock den högsta (60%) när han stannar i mitten av nätet. Ta till exempel fotboll. Om du tjänar utdelningsintäkter utanför ett pensionskonto kan dina utdelningar återinvesteras, användas för att betala hushållsräkningar, skicka ett barn till college, starta ett företag, betala för semester eller ge till välgörenhet. Det förvånansvärt talar inte om Jeremy Siegel's Future for Investors (2020, Crown Business) eller Aktier för lång sikt (1994, McGraw-Hill), som båda behandlar vikten av utdelning för kapitalutvecklingen.

S&P 500 har returnerat ~ 9% årligen på lång sikt. Med tiden presterar och genererar DGI-aktier vanligtvis mer pengar. Utdelningar svarar för 44 procent av S&P 500: s avkastning under de senaste åttio åren. Vidare kommer antagandet att pensionsdatumet är 65 år. Att investera i högkvalitetsutdelningstillväxtaktier med en avkastning på cirka 3% skulle skapa en portfölj med årliga utdelningsintäkter över kr100 000; inte någon dålig pension alls - särskilt med tanke på att denna inkomst kommer att troligen fortsätta öka med hög kvalitet på utdelningstillväxt. Oavsett vad som händer med lager kan dessa skeptiker dra nytta av en kompromiss: Tack så mycket för att du gick med oss ​​i det här avsnittet av Your Do Over-podcast. Att investera genom DRIP kan göra automatisk systematisk besparing automatiskt och det kan göra det svårare att reagera känslomässigt på marknadsförhållanden (panikförsäljning och irrationellt sprudlande köp).

Med expertrådgivning för att hitta och investera i dessa unika men konservativa och beprövade aktier, blir rik med utdelningar den enda boken om utdelning som du någonsin behöver.

Ärende mot Dividend Investing

Men det finns två mycket olika strategier som inkomstsökande investerare kan följa för att maximera sin utdelningsintäkt. De representerar ett utmärkt tillfälle idag, särskilt för investerare som har bränts under nedsmutsningar och är desperata efter förnuftiga och mindre riskabla sätt att få sina pengar att växa. Jag har inte länge någon av de lager som nämns i den här artikeln. Online aktiehandel, investeringar, online mäklare, denna rabattmäklare fungerar via moderbolaget Bank of America som en webbaserad plattform och mobilapp. Trots detta är investeringar i utdelningstillväxt fortfarande ett av de mest enkla, repeterbara sätten att bli rika på. Detta är Marcs egenutvecklade system. Eftersom hans guide inte lämpar sig för en kort sammanfattning kommer jag att fokusera på två punkter: Du betalar lägre skatter för kvalificerad utdelning jämfört med dina inkomstskatter.

Den här metoden är så enkel att använda, du vill lära den till dina barn tidigt att ställa in dem för ekonomiskt oberoende och hjälpa dem att undvika de problem som plågat många investerare under det senaste decenniet. Handla med upp till 1: 1000 hävstångseffekt! 500 100% Matchbonus Metatrader 4, Metatrader 5, cTrader, cAlgo, cMirror 200 bPay, kreditkort, Paypal ja FXCM 5 ja 1:. 180 Lumpy Perpetual Dividend Raisers? Dessa ingick alla i fyra-stegsplanen som beskrivs ovan. Denna relativt säkra inkomst kan ge investerare en mycket mer bekväm livsstil än riskabla satsningar på stigande aktiekurser. Följande översikt beskriver de allmänna principerna bakom att tjäna pengar på dessa typer av investeringar.

Tänk på följande diagram för bevis på detta.

Mått

Med hjälp av författarens egenutrustade 10-11-12-system lär du dig att generera de inkomster du behöver kvartalsvis eller till och med månadsvis. De finns i olika sorter som visas nedan. Lager med avkastning över 5% kan börja bli väldigt håriga. Förmågan att potentiellt öka investeringsavkastningen med ett system som The 8 Rules of Dividend Investing. Handel med utländsk valuta, asien har varit ett bra EU-alternativ för många valutamäklare. Du blir långsamt rik genom att köpa bra lager när du är ung och låta dem rida. Dessa cykler kan pågå allt från flera veckor till flera år. För att uppnå sitt mål för utdelning under år ett måste han rikta sig mot en avkastning på 4% (4% x 1 miljon = kr40 000).

Att hantera en utdelningsportfölj är inte mycket annorlunda. Så länge min långsiktiga avhandling förblir intakt och aktiens värdering inte är överdriven kommer jag att fortsätta hålla och spela det långa spelet. Det är definitivt värt att läsa. 4 tusen årligen från en mycket rimlig 2% portföljutdelning.

 • Följande tabell beskriver banan för denna persons investeringsportfölj över tid.
 • Spela gärna på miniräknaren med olika nummer, men att leva av utdelning är definitivt möjligt.
 • Med så mycket buller från de finansiella medierna kommer både nybörjare och proffs troligen att bli offer för sina känslor och avvika från deras disciplin just när de behöver disciplin mest.

Hitta En Kopia Online

2 får en årsinkomst på 60 tusen netto av skatter och har en besparingsgrad på 2. 8 sätt att tjäna pengar online utan att avsluta ditt dagjobb. Aktier som betalar utdelning har hjälpt miljontals investerare att bli rika. När det händer kan dess möjliga sådana bestånd falla ur fördel. Förord ​​xi Kapitel 1 Varför utdelning av aktier? De kan anställa alla tre strategier varje år. Du bestämmer hur många dollar du tänker investera på ett schema som du skapade i förväg.

Ingen tvekan är att kapitalvinster genom en aktieuppskattning är bra. Åtminstone en gång per år ser du om utbetalningsgraden har ökat, eller om det finns ett nedgång i kassaflöde, resultat eller försäljning eller om det är en förändring i utdelningspolitiken. Du kommer att upptäcka nycklarna till att identifiera aktier som kommer att returnera tolv procent eller mer varje år, och hur du strukturerar dina investeringar för större säkerhet och ekonomiskt välbefinnande. Du kan se start- och slutavkastningen på kostnaden i dessa två investeringar ovan. Betalningsgraden, som är utdelning dividerat med nettoresultatet, bör vara 75% eller mindre (jag vill också se på utdelningar som en andel av fritt kassaflöde och kassaflöde från verksamheten).

→ Värdeidéer

Trots sin låga besparingsgrad förstod denna investerare kraften i sammansatt ränta från en ung ålder och började investera i högkvalitativa utdelningsaktier omedelbart när de kom in i arbetskraften vid 22 års ålder. Så länge en investerare upprätthåller strikt disciplin över sin tidshorisont och sin sparande, är det mycket möjligt att bli rik av utdelningar. Historien visar att de flesta investerare köper högt och säljer lågt, vilket verkligen inte är i deras bästa intresse. Prova något av våra dumma nyhetsbrev idag, gratis i 30 dagar. 4 miljoner dollar på 30 år. Förtroende för fastighetsinvestering Annaly Capital Management (NYSE: )

Denna ovärderliga guide är skriven av en 19-årig veteran på aktiemarknaderna och visar hur du ställer in dina investeringar för minimalt underhåll och högre avkastning, så att du kan samla förmögenhet medan du fokuserar på saker som betyder något. DRIP-investeringar, med medelvärdet av dollarkostnader, är en strategi som åstadkommer allt detta och mer. Processen att tjäna pengar genom utdelningsinvestering innebär att man söker efter företag som har en god chans att öka sina utdelningar år efter år, vilket gör att fler pengar flyter in på ditt bankkonto. Tack för besöket! Att tjäna 4% eller till och med 8% på dina långsiktiga pengar låter kanske inte spännande för vissa människor. (NLY) har bibehållit en tvåsiffrig utdelningsränta i två år nu, eftersom den har använt ultralåga räntor för att utnyttja sina investeringar i obligationer i Fannie Mae och Freddie Mac. 36%, baserat på en kurs på kr1.

Innan jag visar hur en investerare kan bli rik av utdelningar, skulle jag först vilja definiera termen "rik". Lager är flyktiga och riskabla och ofta stinkiga och allt detta. För de flesta är det svårare att fördubbla investeringsresultatet än att fördubbla din sparprocent. Jag gillade den här boken och tyckte att insikten var rationell och kunde tillämpas generellt. Jag uppmanar starkt alla att nå sina egna slutsatser och till slut äga sin beslutsprocess. Den här investerarens extremt långa tidshorisont hjälper till att kompensera för deras låga sparande och lämnar dem med ett ägg för äldreboende nästan lika stora som investerare nr. På lång sikt ser du din utdelning sammansatt och du skulle se dig själv lever av utdelningsinkomsten ensam. Du kommer att upptäcka nycklarna till att identifiera aktier som kommer att returnera 12 procent eller mer varje år och hur du strukturerar dina investeringar för ökad säkerhet och ekonomiskt välbefinnande.

Mer i Bargain

Argumentet är att tekniska aktier som växer snabbast vanligtvis aldrig betalar utdelning. Många av dem debiterar inte provisioner eller avgifter och skapar scheman för att ta ut medel från ditt bankkonto för att automatiskt finansiera ditt DRIP-konto för att regelbundet köpa ytterligare aktier (eller bråkdelar av aktier beroende på aktiekursen) i företaget investeringsdatum. Det säger många sanningar som jag bevittnade från första hand när jag arbetade som kapitalanalytiker. Ett berömt utdelningsindex är S&P 500 Dividend Aristocrats Index, som spårar stora, högkvalitativa blue-chip-aktier i S&P 500 som framgångsrikt har höjt sin utdelning varje år under de senaste 25 åren.

Nya aktieägare betalar kr14. 62 då är avkastningen 6. Även om deras portfölj består helt av utdelningsaktier med låg avkastning som ger 2%, genererar de fortfarande mer än 80k utdelningsintäkter per år - mer än lönen vid deras tidigare jobb. 52%), företag som inte betalade ut utdelning var värda 194 (1. Frestelsen kan vara stor att fånga upp aktier i aktier med hög avkastning.

Detta gör att de kan spara 1 500 dollar per år för att investera i aktier. Företag som har en mycket stabil fast inkomstström. Boken avslutas med en diskussion av flera ämnen relaterade till den utdelningsbaserade strategin, inklusive alternativa utdelningstyper, utdelningsprogram för utdelning (DRIP) och de jämförande attraktionerna för aktier och obligationer, utländska aktier och skatter. Jag tittar på utdelningen från de företag vars avkastning har placerat dem i hundkategorin, se om det har betalats i 25+ år, för att se om de har höjt det. Spendera tillräckligt med tid på förhand för att bestämma om detta är ett företag som du gärna skulle begå ditt hårt förvärvade kapital för under det kommande decenniet.

Kom till toppen av världen! Kom till Christmans Windham House!

Målvakten dyker åt vänster eller höger 94% av tiden, gör sitt bästa för att använda sina "gissa" förmågor för att förutse riktningen på sparken och blockera den (det finns extremt lite tid att reagera - den genomsnittliga sparken når en hastighet på 70 mil per timme och skjutas bara 36 fot bort). Hur man upptäcker en valutahandel (fx), valutamarknaden (eller valutamarknaden för kort) är populär bland handlare i Liverpool för den höga likviditeten och volatiliteten som den erbjuder. Hur du tredubblar dina pengar på tio år med en engångsinvestering. Så länge en investerare upprätthåller strikt disciplin över sin tidshorisont och sin sparande, är det mycket möjligt att bli rik av utdelningar. Den här artikeln visades först på GuruFocus. Returnera kapital till aktieägare i form av återköp av aktier och därmed öka EPS (vinst per aktie) eller genom att ge utdelning.

Författaren berättar sedan om några andra idéer. Trots detta tenderar de flesta tyskar fortfarande att föredra riskfria investeringar med noll ränta. endast en av nio tyska medborgare investerar i företag antingen direkt genom aktier eller indirekt via fonder. BP-aktieägarna fick reda på detta på det svåra sättet nyligen, då en utdelning på 10% av utdelningen förvandlades till ingenting när företaget avbröt utdelningen. Återinvestera all utdelning (kanske med hjälp av DRIP). Tanken är att maximera löpande inkomst så mycket som möjligt utan att äventyra en portföljs totala avkastningsutsikter eller permanent riskera sitt kapital.

Som sådan kommer den här artikeln att betrakta någon som "rik" om de genererar tillräckligt med passiv inkomst för att sluta arbeta för pengarnas skull ensam. Med kapitel avsedda för att förstå vikten av att sammansätta utdelningar, utdelningstillväxt, Direct Reinvestment Plans (DRIPs), för- och nackdelarna med att lägga till utländska aktier i din portfölj, hur du investerar i alternativ på det smarta sättet och allt annat du behöver för att lyckas med utdelningens värld, bli rik med utdelningar är en viktig läsning för investerare av alla bakgrunder. Du kan till och med göra denna 12K-investering i ditt Roth-konto och dina skatter blir 0!

Med hjälp av författarens egenutrustade 10-11-12-system lär du dig att generera de inkomster du behöver kvartalsvis eller till och med månadsvis.

Annons

Nya pengar bör bara investeras när högkvalitativa, prisvärda investeringsmöjligheter finns enligt min mening. Du kommer att upptäcka nycklarna till att identifiera aktier som kommer att returnera tolv procent eller mer varje år, och hur du strukturerar dina investeringar för större säkerhet och ekonomiskt välbefinnande. Dina recensioner hjälper till att förbättra våra sökrankningar så att vi kan sprida kärleken. Återinvestering av utdelningar skapar en enorm rikedom för investeraren. Så mycket av dessa kontanter går med rätta tillbaka till aktieägarna. Han upprepar sig själv om och om igen, ibland på ett användbart sätt och ibland inte alls. 11 fattigdom fångar du måste fly just nu om du någonsin vill bli miljonär. Du kommer att upptäcka nycklarna till att identifiera aktier som kommer att returnera tolv procent eller mer varje år, och hur du strukturerar dina investeringar för större säkerhet och ekonomiskt välbefinnande. Lasser, den svarta änkan, skulle redigera Allen.

Jobba Med Oss

Den smarta strategin ligger i att använda dessa utdelningar för att köpa fler aktier i ett företag så att de får ännu mer utdelning och köper ännu fler aktier. Det har aldrig varit en bättre tid än nu att lägga till utdelningsaktier i din portfölj. Trots sin låga besparingsgrad förstod denna investerare kraften i sammansatt ränta från en ung ålder och började investera i högkvalitativa utdelningsaktier omedelbart när de kom in i arbetskraften vid 22 års ålder. Systemet 10-11-12 fungerar enligt följande: Ex-Dividend Date När du köper en aktie tar det några dagar innan transaktionen löses och för dig att vara aktieägare i företaget.

En expert på momentuminvestering, värdeinvestering och investering baserat på insideraktivitet, Alex arbetade som investeringsrådgivare, forskningsanalytiker och portföljförvaltare på Wall Street i 16 år. 03 per kvartal och öppningspriset 8 maj på 183. Om du hade investerat samma summa för 20 år sedan skulle du ha erhållit 11 138 euro i utdelning av vårens stämma. De oroar sig dock för marknadens nuvarande nivå och vill inte riskera sitt kapital om en björnmarknad är runt hörnet. I själva verket har det varit en dubbel-whammy för investerare i dessa företag: Denna ovärderliga guide är skriven av en nittonårig veteran på aktiemarknaderna och visar hur du ställer in dina investeringar för minimalt underhåll och högre avkastning, så att du kan samla förmögenhet medan du fokuserar på saker som betyder något. Att investera är inte lätt, men det finns många dåliga vanor som kan göra det mycket svårare och dyrare än det behöver vara.

→ Guru News

När affärsförhållandena försämras sjunker kassaflödet och aktiekursen följer med tiden (ibland snabbt). ON eller RWE, eller i Deutsche Bank, på baksidan av deras en gång höga utdelning, kommer att ha tappat mycket pengar under de senaste åren. Under öppningsperioden beklagade Pimcos investeringschef och obligationsfondförvaltare Bill Gross de låga skattesatserna. #1, som specialavsnitt b. För att illustrera hur detta kan betala sig på lång sikt, låt oss gå från stjälkar till aktier och anta att du äger 1 000 aktier i en aktie som handlas för kr100, för en total investering på kr100 000.

Jag läste nyligen en investerares tweet som sa att han tittade på sina innehav varje dag på praktiskt taget en timme. Ingen vet vart marknaden kommer att gå, men en effektiv utdelningsinvesterare förstår detta och är känslomässigt och ekonomiskt beredd att väder ut eventuella stormar. Lägg i varukorg 26. Den här metoden är så enkel att använda, du vill lära den till dina barn tidigt att ställa in dem för ekonomiskt oberoende och hjälpa dem att undvika de problem som plågat många investerare under det senaste decenniet. Jag har sagt det tidigare, men även de "bästa" fondförvaltarna har fel 40% + av tiden med sina aktieval.

Vid 65 års ålder kommer investeraren att ha en gemensam aktieportfölj på nästan kr850 tusen, vilket genererar en inkomst på cirka 16 800 dollar helt passivt med en portföljutdelning på 2% (mycket uppnåelig). Genom att förbli i vår kompetenscirkel, hålla sig lugn genom oundvikliga ansträngningar av marknadsvolatilitet, fokusera på lång sikt och hålla sig rimligt utbildade och informerade kan många misstag undvikas. 03 varje kvartal för aktier som kostar dig 3 cent. Att köpa blindt från någon gurus lista över bästa aktier eller handla med en idé som du hörde från din granne utan att göra någon egen försiktighet är mycket ansvarslös. De åsikter och åsikter som uttrycks här är författarens åsikter och åsikter och avspeglar inte nödvändigtvis Nasdaq, Inc. Om du behöver så mycket pengar som du kan dra av dina investeringar just nu, så kommer höga avkastningsaktier att vara bäst för dig. Å andra sidan, om du läser den ovannämnda länken till Doug Short's webbplats, kommer du inte att känna dig så sanna om aktierna.

 • (AAPL) utdelningsökning lyfte fram farorna och möjligheterna som utdelningsinvesterare möter när de väljer var de ska placera sina satsningar.
 • Även om deras portfölj består helt och hållet av lågavkastningsutdelningar som ger 2%, genererar de fortfarande mer än 80 tusen dollar av utdelningsintäkter per år - mer än lönen vid deras tidigare dagsjobb.
 • 9% avkastning med 11% årlig tillväxt de senaste fem åren, och mer än två decennier av att höja sina utbetalningar varje år.
 • Att leva av utdelningar är ett av de bästa sätten att delta i att investera och växa din rikedom.
 • Med utdelning får du en del i företagets vinst utan att sälja aktien.

Recensioner

Jag är inte den enda som tror på vikten av en lång tidshorisont. I takt med att försäljningen och vinsten växer, gör också utdelningen åtminstone i vissa fall. I själva verket är det bara människans natur att känna en lust att göra något, vad som helst, i de flesta situationer. 40+ bästa cryptocurrency-utbyten (uppdatering 2020), guld är särskilt en extremt värdelös metall. En strategi som låter mig veta att jag får samma (eller en ökande) utdelning som jag gjorde när marknaden var hög, och dessa utdelningar köper aktier i ett bra företag till ett bra pris. Överväg att registrera dig nedan och få den gratis pdf-versionen av insikten i utdelningsinvesteringsforskning och hur du kan säkra din utdelningsinkomst.

Genom att rösta in dem förväntar du dig att de ska fatta förnuftiga beslut på ovanstående tre kriterier. Utbetalningsgraden är 75% eller lägre. Detta gör att de kan investera 9 000 dollar per år. Av de två tror jag att vi har mest kontroll över vår tidshorisont. Den första utdelningen var 18 cent per aktie och aktier omsattes till motsvarande 88 dollar vardera. Din oro är att bevara det som finns kvar.

Detta är inte ett bra klimat för obligationer, som har genererat årliga vinster på 4 till 6 procent fram till nu. Oftast är detta emellertid helt enkelt ett falskt säkerhetsfilt (och ofta en mycket dyr). Utdelningstillväxten bör vara 10% eller högre. Njut av glukosdödlighet med 1520 metoder genom att ta skog eller vara ny Ego och Archetype: Det finns tre huvudfaktorer som leder till den totala investeringsframgången. Läs mer, inklusive tillgängliga kontroller:

Internationell bostadskod för en- och tvåfamiljshus av International Code Council (2020, Paperback)

Den här boken beskriver ett ramverk som gör det möjligt för investerare att skörda högre avkastning med en underhållsplan med låg eller ingen underhåll. Han har dykt upp på CNBC, Fox Business och Bloomberg Radio. Denna ovärderliga guide är skriven av en nittonårig veteran på aktiemarknaderna och visar hur du ställer in dina investeringar för minimalt underhåll och högre avkastning, så att du kan samla förmögenhet medan du fokuserar på saker som betyder något. Ovanstående är bara några nummer jag anslutit.

Länkar Till Denna Artikel

Detta gör att de kan spara 1 500 dollar per år för att investera i aktier. Marknadsrisken är hög och räntorna är låga, vilket gör det till en perfekt tid att komma igång med en mer förnuftig förmögenhetsgenerationsstrategi. För korthets skull behandlades inte många viktiga faktorer kring investeringar. Skapa din egen utdelningsporteføljespårark här. När du behärskar den här pengargenererande metoden, vill du lära den till dina barn att ställa in dem för ekonomiskt oberoende och hjälpa dem att undvika de problem som har plågat många investerare tidigare. Detsamma gäller för den schweiziska läkemedeltillverkaren Novartis och den engelska nederländska konsumentvarukoncernen Unilever. Denna analys försökte betona vikten av två faktorer: Skillnaden är att de inte behöver.

Ett bevisat system för att tjäna dubbelsiffriga returer är den bok du behöver för att komma igång med att tjäna pengar på alla marknader. 6 miljoner i inkomst, utan att röra huvudmannen. För att hålla mig informerad och se till att ingenting har förändrats med min långsiktiga avhandling, skummar jag över företagets kvartalsvisa resultatrapporter under året.

Abstrakt:

I stället är det bättre att fortsätta söka efter värde och engagera sig i en köp-och-håll strategi från början. Det mest slående med detta exempel är den stora skillnaden mellan investerarens totala bidrag (66 tusen ) och deras slutliga portföljvärde (722 tusen ). Lichtenfeld fokuserar på ”evig utdelning höjare,” företag med lång historia av utdelning ökar. Jag tillbringar minst ett par dagar (eller till och med veckor) i förväg för att undersöka ett företag för att avgöra om det är ett företag jag skulle vilja ha för evigt. Men utdelningen har tredubblats sedan 2020 och aktien är värd nästan fem gånger mer än den var.

Recensioner

Utan vidare är här tre exempel på hur en investerare verkligen kan bli rik av utdelningar. Detta bevisar att en investerare kan bli rik på utdelningar. Det är tillräckligt bra för att fördubbla dina pengar vart femte år - eller fyrdubbla dem på tio. 47 Är du en investerare från sjön Wobegon? Aktiekurserna kan göra vad som helst under 12 månader.

Utdelningar svarar för 44% av S&P 500: s avkastning under de senaste 80 åren. Efter att företagen betalade sin utdelning förra våren tillkom detta 29 euro. Nybörjare som investerar - hur man investerar i aktier - investerar i aktier. Med hjälp av författarens egenutrustade 10-11-12-system lär du dig att generera de inkomster du behöver kvartalsvis eller till och med månadsvis. Författaren talar sedan om täckta samtal och out-of-the-money naken sätter. Sammantaget är Rik med utdelningar ett värdefullt bidrag till detaljhandelslitteraturen om investeringar i utdelningstillväxtaktier. Välj dina lager noggrant och planera att hålla dem i många år, om inte för alltid. Under en lång tid, särskilt under teknisk boom, offrade investerare stadiga utdelningar till förmån för en akties tillväxtpotential.

 • At & T har många års historia med framgångsrikt utdelning.
 • Istället för att hantera varje liten prisrörelse i våra portföljer, upprätthåller effektiva utdelningsinvesterare en sund balans av att regelbundet övervaka den nya utvecklingen med sina innehav och fokusera på de långsiktiga utsikterna.
 • Tyvärr finns det många rovdjur där ute som ser för att sluka nästa oinformerade investerare som besöker deras webbplats eller hör till deras tjänst.
 • Investerare kan bli rika av utdelningar.
 • För många investerare som just har börjat kan detta verka som en orealistisk rördröm.
 • Fool bidragsgivare Dan Caplinger gillar den långsamma och stadiga vägen till rikedom.
 • Varför han nyligen ändrade namnet på sin podcast.

Om Författaren

Det kommer att förbli så. Innan jag visar hur en investerare kan bli rik av utdelningar, skulle jag först vilja definiera termen "rik". Den här boken beskriver ett ramverk som gör det möjligt för investerare att skörda högre avkastning med en underhållsplan med låg eller ingen underhåll. Vissa av dessa faktorer är mer formbara än andra.

Investera tillsammans med Superinvestorerna! Att upprepa upprepade gånger på marknaden är ett stressigt spel att spela och har visat sig vara mer skadligt än användbart för investerarnas prestanda (och psyke). 30 legit filippinska arbetar hemifrån jobb webbplatser som inte kommer att bedra dig: oktober 2020. Jag gillar inte att sälja mina aktier och är fast tro på att handelsaktivitet är fienden till investeringsprestanda. Anthony lyckas växa sina investeringar till 8 procent under de kommande 50 åren.

Skicka In Artiklar

Du kanske vill ha uppdateringar via e-post eller RSS-flöde. Detta gör att de kan spara 1 500 dollar per år för att investera i aktier. Risken för en kortvarig aktiemarknadsutsättning kompenseras mer än nästan av viss utdelning under de återstående 20 åren tills Ms. Var noga med att läsa fondprospektet för eventuella investeringar för att se till att du förstår hur aktierna i fonden väljs och avgör om riskerna är rätt för dig och din ekonomiska situation.