De 20 Bästa Undersökningssidorna Där Användare Kan Tjäna Riktiga Kontanter

Ett av de största (och bäst betalande) undersökningsbaserade marknadsundersökningsföretagen som arbetar med pålitliga varumärken och forskningsföretag världen över. Här är våra fem favoritwebbplatser för pengar, följt av en fullständig guide på de 23 bästa gratis undersökningswebbplatserna. Där har du det! Några av dem kan också betala dig för att du registrerar dig för de listade webbplatserna. Är du medlem i dessa bästa undersökningswebbplatser?

Dina poäng kan lösas in för PayPal-kontanter, checkar, Amazon-kuponger och presentkort. Och vilka kriterier misslyckades jag med? Det som gör den här undersökningsappen speciell är att inte bara du har chansen till fler undersökningar som du kan göra när du är på språng, du kan också tjäna pengar för att göra andra små uppgifter - till exempel TaskRabbit eller andra korta uppgifter webbplatser och appar som betalar dig. Detta är ett utmärkt sätt att hålla dig aktiv på webbplatsen och se till att du hela tiden tjänar poäng.

Gör dessa aktiviteter för att tjäna poäng: Det är bara öppet för USA och Storbritannien. ”Panelens storlek kommer inte att påverka dig mycket annat än att säga att det här är en av de mer populära betalda undersökningssidorna. Du tjänar poäng baserat på undersökningens/undersökningens längd och komplexitet. MyPoints ägs faktiskt av Swagbucks så de är definitivt förtroendevärdiga och legitima!

 • En sak som gör att MyPoints sticker ut är att de undersökningspoäng du tjänar kan lösas in omedelbart, jämfört med andra betalda undersökningswebbplatser som får dig att vänta upp till 12 veckor innan du ser ditt uppdaterade saldo.
 • SpringBoardAmerica - Det är en ansedd undersökningssida som betalar dig för att göra undersökningar.
 • Jag fick 7 information (antingen skriftlig eller visuell) och var tvungen att ge feedback om var och en.

Betygsschema För Våra Undersökningar

Det är verkligen svårt att göra en heltidsinkomst med undersökningar. 1100 poäng (kr50) Betala via: Inte riktigt säker på hur den här fungerar, eftersom jag inte har fått några undersökningsmeddelanden än. De 5 bästa affärsidéerna online för att tjäna pengar 2020. När du har samlat en del SB kan du lösa in dem för kontanter (via PayPal) eller ditt val av presentkort från många olika butiker, restauranger och webbplatser.

 • Trots att du har så många aktiviteter kan du bara lösa in poäng för kontanter, flygmiljöer och presentkort.
 • Du kan göra dem på din fritid, men du blir inte rik på dem.
 • De räknar med betalda onlineundersökningar för att ge dem tillförlitlig information.
 • Tänk på undersökningswebbplatserna som mellannivån mellan dig och de varumärken som gör marknadsundersökningar.

Toluna åsikter (kr1 - kr5 Per Undersökning)

Vad sägs om undersökningssidorna som tar ut medlemsavgifter? Tyvärr tror många människor eftersom de inte kvalificerade sig för en undersökning, att företaget som utför den på något sätt lurar dem. Visste du att du faktiskt kan tjäna pengar och belöningar bara för att göra undersökningar? E-presentkort, PayPal/Dwolla och banköverföring. Det bästa är att du kan använda dina belöningspoäng för gratis presentkort på platser som Amazon, iTunes, Starbucks och så mycket mer! När du ansöker om spelning finns det vanligtvis en kort undersökning och sedan ett fritt formulärområde där du ombeds identifiera varför du är en bra kandidat för deras studie. Vissa har klagat på nätet att undersökningarna torkar när du närmar dig uttagsbeloppet.

Plattformen bildades som en sammanslagning av två av företagets andra produkter, MySurvey och Global Test Market, och ger användarna olika sätt att tjäna poäng som kan lösas in för kontanter: Undersökningarna matchas med dina demografiska data, så du svarar faktiskt på frågor om dina shoppingpreferenser, hobbyer etc. Hittills har jag ännu inte kvalificerat mig för någon av studierna. International trade & commerce certificate, denna förening erbjuder ett certifierat certifikat för Global Business Professional, vilket kräver antingen två års högskola eller två år som arbetar i fältet förutom godkänd examen. Försök inte registrera dig för NÅGRA undersökningssidor förrän du har skapat ett dummy gmail-konto. Det är inte min sak, personligen, men om du går in på det, gå till det!

Panelen är superkul - särskilt de kvalificerade frågorna som fick mig att skratta högt. Hur man bygger en mobilapp som faktiskt tjänar pengar, på nackdelen är de dyrare än andra robotrådgivare och tar ut en årlig avgift på. Swagbucks kommer att belöna dig med kontant tillbaka eller gratis presentkort. Företaget har genomfört studier sedan 1976. 625 HI-poäng = kr5 presentkort.

EarningStation (kr10 bonus när du registrerar dig för 5 webbplatser)

De flesta betalda undersökningswebbplatser är legitima och inte en bluff. De bästa dagens handelsplattformar för nybörjare (uppdaterad 2020), rusa och brist på kunskap kommer att leda till dumma misstag och kapitalförlust. Företag förstår det, varför de gärna betalar enkäter som dig för att ta dig tid från din upptagna rutin för att svara på frågor. Registreringsbonus på kr5. 33 legit-jobb online där du kan tjäna kr50 000 + hemifrån (2020). Swagbucks är en webbplats där du kan utföra många olika uppgifter.

Längre Undersökningar Betalar Bättre

Det är enkelt att använda och mobilvänligt, vilket innebär att du kan få alla dina undersökningar på din telefon eller surfplatta utan att ladda ner några ytterligare appar. Om du letar efter en webbplats som uteslutande fokuserar på undersökningar är det vårt högst rankade alternativ. Belöningströskeln är relativt låg, och de flesta kommer att kunna utbetala under 10 undersökningar.

 • Vilka betalda undersökningswebbplatser är legitima?
 • De accepterar endast medlemmar genom att bjuda in länkar som de tillhandahåller till några av sina dotterbolag, och även då är det inte 365 dagar om året.
 • OneOpinion, VIP Voice, iSay Panel, ZenSurveys och Opinion Network.
 • I-Say - Är undersökningssidan för ett av de största forskningsföretagen i världen, så det finns många möjligheter.
 • Innan vi ens går någonstans rekommenderar jag att du registrerar dig för alla gratis onlineundersökningsföretag nedan om detta är den typ av sidostyr som du tror skulle fungera för dig.
 • Men politik är inte allt de gör.
 • Det är en online-community där föräldrar kan få kontakt med varandra och diskutera saker.

Undersökningskataloger/databas

Som sagt, utan ytterligare försening, här är den fullständiga listan med alla detaljer: Du kan tjäna minst 50 poäng. Få betalt varje gång du deltar i en betald forskningsstudie (deponeras direkt på ditt PayPal-konto). Så även om du inte kvalificerar dig för undersökningen kan du fortfarande tjäna poäng. Lär dig att handla forex filippinerna, det är viktigt att veta att Cuswell är en handlare, först och främst. Jag har också lagt till några tips om hur du bäst kan utnyttja belöningar så att du får det mesta värdet för din tid.

Är du intresserad av att ta onlineundersökningar för kontanter, men är du inte säker på vilka du kan lita på? Vad jag verkligen gillar med HP är att det är en av få webbplatser som ger dig något även om du inte är berättigad till en undersökning - en post till HarrisPoll Sweepstakes. Det är bara en demografisk koppling till de uppgifter som sätts ihop med data från tusentals andra anonyma källor. Det måste berätta något om dess legitimitet!

Vilket är Helt Meningsfullt, Eller Hur?

Poäng, som kan lösas in för kontanter via PayPal. FOKUS FRAMTID - Detta undersökningsföretag ger dig kontanter för varje undersökning. Till dig - tjänar du pengar på undersökningar? Ibland, istället för att skicka undersökningar, riktade webbplatsen oss till kampanjer som krävde vår adress, telefonnummer och födelsedatum. Med så många sätt att tjäna är SurveyClub lätt en av de bästa undersökningssidorna i närheten. Nu är det naturligtvis en överförenklad version, men du får idén. När du har upptäckt ett försummat hus eller lägenhet måste du fylla i ett formulär online på YouSpotProperty. Det är en förtjänande nummer ett.

Även om du hänvisar tio personer och 5 av de 10 hänvisar några personer, kan du enkelt tjäna ytterligare kr10- kr20 per månad utan att ens ta en enkät.

Om du donerar får du ett skattekvitto som kan användas när du förbereder dina skatter. Du får en produkt i posten och får betalt bra för din feedback på produkten. Om du accepterar det här programmet kommer du att skickas en elektronisk skanningsenhet för att spåra och skicka streckkoder på artiklar du antingen köper i butik eller online. Registrera dig för så många ansedda undersökningsföretag som ovanstående som möjligt för att få fler undersökningsinbjudningar och tjäna mer pengar. Om du bara tillhandahåller den minsta nödvändiga informationen och hoppar över avsnittet om ditt yrke, skulle du inte bli inbjuden att delta i undersökningen. På de flesta sätt är iSay identisk med de andra webbplatserna på listan. Grundades 1963 och är en av de mest kända forskningsorganisationerna i USA. Innan du officiellt gör en undersökning, behöver en webbplats ofta se till att du är "kvalificerad. "

Intäkterna betalas ut kontant snarare än poäng. De samarbetar med några av de största globala marknadsförarna för att ge sina medlemmar undersökningar av bästa kvalitet. För varje undersökning du fullbordar kommer du att tjäna pengar. Du tjänar poäng till kr5 bara för att slutföra din profil och verifiera ditt konto. Vad är ditt favoritmärke av pampers? Få upp till kr50 för varje genomförd undersökning, produkt- och tjänstevaluering. Du kommer sannolikt att läggas på många adresslistor genom att registrera dig hos Survey Club.

Hur mycket Govt förväntar dig att du ska ge dina barn för universitetet

Som referens är 1 400 poäng värt cirka kr1. BBB-betyg tycks stödja detta. Istället för att lösa in poäng för kontanter eller presentkort kan du använda poängen för att ange tävlingar eller bjuda på auktioner. Pinecone betalar ut kontanter via PayPal, eller som många webbplatser, erbjuder Amazon-kuponger, tillsammans med dem för andra butiker, inklusive Walmart. Det finns företag som kommer att betala en ganska öre för sådana buntar. En nybörjarguide för online-aktiehandel, support - Oavsett din dagshandelsstrategi kommer du förmodligen att behöva hjälp vid någon tidpunkt, så leta efter online-mäklare med snabba responstider och stark kundsupport. Nuvarande resultat: Tydligen får du fortfarande kredit för att försöka genomföra en undersökning. Även om du kanske måste avslöja lite känslig information när du registrerar dig för vissa undersökningswebbplatser kommer en legitim undersökning aldrig att begära denna typ av information.

De Flesta Arkivfotograferingssidor Accepterar Bara Högkvalitativa Foton

De har betalat så långt! Men om du har varit uppmärksam hittills har du antagligen några frågor. De skickar automatiskt en check på kr3 varje gång du genomför en undersökning. Inte bara undersökningar, men du kan titta på videor och spela spel för att tjäna titulära Swagbucks (förkortat SB). Om du gillar Swagbucks kommer du förmodligen att gilla MyPoints också. Lägg till dem i kommentarerna så lägger jag till dem i listan!

 • När du har kr30 kan du begära en check.
 • Lyckligtvis betalar de flesta undersökningssidor mer än ett öre för dina tankar.
 • Även om du inte kvalificerar dig får du fortfarande 1 SB eller "Swagbuck" för din tid.
 • Som namnet antyder kräver betalda erbjudanden att du betalar ut för att göra anspråk på erbjudandet eller registrera dig för tjänsten, men vad du får tillbaka kommer att täcka detta och lägga till en liten vinst på toppen.
 • Det erbjuder olika sätt att tjäna pengar utöver undersökningar, som att titta på videor och spela spel.
 • Även om du definitivt kan tjäna pengar genom att göra undersökningar, kommer den inte att erbjuda samma inkomstpotential som vissa andra sidor, som att blogga eller sälja på Amazon.
 • Det är så enkelt.

20 högst betalande appar 2020: Tjäna gratis pengar från din smartphone

Eftersom detta företag erbjuder generösa mängder poäng för undersökningar, kan du utnyttja din tid här för att få bra saker. Vad finns det för dig? Skapa ett e-postkonto som du bara använder för undersökningar. Bortsett från att tjäna GRATIS presentkort har du också valet att lösa in dina poäng kontant. Du kan inte tro det. Är du redo att tjäna pengar hemma genom att dela din åsikt? Observera att de använder ett kreditsystem och inte betalar kontant.

Medlemmar kommer att delta i en webbkameraundersökning i cirka 15-20 minuter. Du måste betala för att bli medlem! Jag skulle säga att det är värt att överväga. Så hon började komplettera sina inkomster med sidostörningar som frilansskrivning, arbeta som tillfällig receptionist och betygsätta matematiska tentor online. Nielsen har hittat sin väg till tusentals vardagsrum genom sitt Nielsen Rating-program. Bitcoin code, när du registrerar dig för Bitcoin-programvaran, den konstgjorda intelligenta roboten i bitcoinscode. Jag ska vara ärlig att säga att genom att göra undersökningar kommer du inte att bli nästa Bill Gates eller Jeff Bezos, men de är definitivt snabba och enkla sätt att tjäna extra pengar på sidan medan du tittar på några av dina favorit-TV-program. Det kan ta upp till fyra veckor att få ditt presentkort. Men dessa killar slutade inte där.

MicroWorkers

Swagbucks är ett exempel på ett undersökningsföretag som också har välgörenhetsdonationer. En sak som jag inte gillar med den här webbplatsen är att det kan ta upp till 4-6 veckor att få din check. Varje månad har du ingått de 10 000 månatliga lotterier där 400 personer vinner kontantpriser varje månad (de 2 bästa får kr1000.)

Men när vi pratar om högt betalande undersökningar när det gäller MindSwarms, pratar vi om kr50! Vissa undersökningswebbplatser är hemska. Ett ramverk för hybridaktier som integrerar teknisk analys med maskininlärningstekniker, så jag har skapat en funktion som identifierar om en given dag är måndag / fredag ​​eller tisdag / onsdag / torsdag. Se till att du svarar på frågor ärligt eftersom NewVista är känd för att ha chuckat i några röda sillor för att se till att du faktiskt tänker snarare än att gå snabbt igenom. Med VIP Voice tjänar du poäng för att delta i undersökningar, men vad du gör med dessa poäng skiljer sig från de andra webbplatserna på den här listan. Data är ryggraden i varje framgångsrik verksamhet. Jag kan inte ens räkna antalet gånger jag löst in mina poäng (jag har mest inlöst för Amazon-presentkort). Dags att börja tjäna pengar! Varje undersökning belönar mellan 35 till 40 poäng.

Och naturligtvis är det gratis att gå med. Här kan du ta alla typer av undersökningar om en mängd olika märken och produkter. Varje webbplats som försöker övertyga dig om att du kan tjäna pengar på undersökningar ljuger för dig och Cash Surveys Only är inte annorlunda. 47 bästa flexibla jobb hemifrån som du kan göra på natten, måste vara minst 18 år. 20 000 poäng (kr20) Betala via: I flera år har jag använt Swagbucks för att betala för flygbiljetter, hotellrum, Amazon-inköp och så mycket mer.

Varför Betalar De Människor För Att Svara På Undersökningar?

I flera år fungerade de enbart som en cashbackportal och var en av de största i branschen. Opinionsite - Denna undersökningssida ger dig kontanter för varje undersökning och du kan göra utbetalningar när du når 10 dollar. Dessa dagar men nästan alla undersökningswebbplatser har eller går mot kontant- och presentkortbetalningar på toppen av att ge in tävlingar.

Samma anledning till att du betalar någon för att fixa din bil när du kunde köpa verktyg och delar, lära dig handeln och fixa sedan själv! Gå hit och registrera dig för att se om du kvalificerar dig. De gratis onlineundersökningssidorna ovan är alla verkliga, men det finns många som inte är legitima. 12 sätt du absolut kan tjäna pengar online, här är listan över några av de högsta priserna som betalats för domännamn. Du kan välja bland hundratals alternativ i deras katalog, inklusive att få kontanter via PayPal. Lite konstigt, men om du är någon som älskar att göra Yelp- och TripAdvisor-recensioner, kan du lika gärna lägga den energin i någonstans kan du tjäna något för din åsikt.

 • Det var därför jag ville inkludera detta avsnitt i det här inlägget för att förhoppningsvis hjälpa dem som kan falla för sådana bedrägerier.
 • En annan sak de har att göra är deras i-Say-lojalitetspoängprogram som tjänar dig bonuspoäng ovanför de normala poäng du tjänar för att delta i enskilda undersökningar.

Endast Kontantundersökningar

Betalade onlineundersökningar har krav som bestämmer behörighet, vanligtvis baserat på demografisk information och dina personliga vanor, så du vill inte slösa tid på en webbplats som inte kommer att tappa ut. Tjäna en BONUS på 2 000 poäng bara för att registrera dig! Plattformen använder din profilinformation för att matcha dig med möjligheter, så att du bara ser relevanta betalda undersökningar på din instrumentbräda. Forex- och kryptohandelsrecensioner, 90 av 2020 underkastade leverantörer av virtuella valutor de regler som fastställts för traditionella penningbyteoperatörer. Och du kan göra utbetalningar med så lite som kr1 tjänat. Det är ganska enkelt att konvertera dina poäng. Till skillnad från många andra betalda undersökningswebbplatser använder Vindale Research inte poäng.

När du har betalat kr35 som en omvänd bonus, kommer Cash Surveys Only helt enkelt att ge dig samma typer av undersökningar som andra webbplatser erbjuder gratis. Precis som de andra undersökningswebbplatserna kommer du att få var som helst från 35-250 poäng, vilket motsvarar ungefär kr1, varje gång du genomför en av enkäterna. Du tjänar poäng för att genomföra undersökningar och bjuda in vänner. Toluna arbetar med ett poängsystem. De betalar kr10 varje gång du slutför en uppsättning uppgifter medan de pratar om din upplevelse i mikrofonen på din dator eller telefon. Belöningssystemet som används här är poängbaserat, vilket innebär att du tjänar poäng för att fylla i tillgängliga frågeformulär. Oavsett så vet du inte riktigt hur var och en fungerar förrän du testar dem. De har specifika kvoter och så snart de når det numret, sluta acceptera nya medlemmar tills nästa gång.

Vi uppskattar verkligen djupet på deras FAQ-sida. Presentkort och belöningar finns dock om du hellre vill ha det. Det är ganska högt, men med tanke på att du får de första kr5 gratis och direkt är det inte så illa. Du kan registrera dig för American Consumer Opinion här. Medlemmar tjänar poäng och kan utbetala sitt saldo när de når 1000 poäng.

Swagbucks (kr5 Bonus)

Besök Nielsen Digital Voice Research Panel för att gå med i programmet. Lager och optioner handel, questrade får det. När ditt liv förändras, så kommer dina kvalifikationer för undersökningarna som finns där. Om du hellre vill ta några presentkort är det också coolt.

Springboard Panel

Slutligen kan du ange prisritningar med dina poäng. Dessa webbplatser ger dig helt enkelt en lista över riktiga undersökningswebbplatser, som du kan få gratis på just denna sida. Dubbel opt-in-undersökningsform så att det är lite mer "legit" än vissa andra. För att gå med måste du vara medlem i läkemedels- och sjukvårdsgemenskapen. Men om du är intresserad av att ange tävlingar och ha chansen att vinna mer pengar, kan VIP Voice vara ett bra alternativ för dig. Hittade ingen nytta av den här så raderad från min telefon. SurveyPolice utsåg OneOpinion till den bästa onlineundersökningspanelen 2020, och erkände att den var ”konsekvent” och har ”bra kundservice. Börja sedan kassera dessa checkar!

Konsumentby

Bra undersökningar som betalar är svåra att hitta, men om du söker hårt kan du hitta de allra bästa undersökningssidorna som verkligen är värda din tid. Jag kommer att ge det ytterligare en månad eller två, men om det inte är något nytt vid den tidpunkten kommer appen att raderas från min telefon. Det finns många andra alternativ för att tjäna pengar, men se upp för fallgropen "spela spel" eftersom det kan kosta dig mer än du faktiskt tjänar.

Vissa av dina svar kan till och med göra till nationella nyheter, vilket är en annan bonus. Varje 1 000 poäng motsvarar kr1. Det är en av de högsta trösklarna som vi har sett. Tellwut - De belönar dig med poäng för varje undersökning du gör. De betalar dig för varje undersökning du slutför, och de skickar också ibland gratisprodukter för att granska! Det var en fantastisk upplevelse (som inte tog lång tid alls.)

Kom igång med MySoapBox nu! Efter testet delar du en recension för att få betalning. Det betyder inte att du inte kommer att tjäna några pengar! RapidWorkers och ClickWorker liknar båda MicroWorkers, där du får betalt för att genomföra korta uppgifter. Du behövde inte ens vänta eller begära betalning.