Lirik Lagu miljarder

Även om världens största HD-videoskärm är precis framför dig, kommer du att kunna se majoriteten av loppet utan dess hjälp och du kommer att ha en överblick över stridsfinishen så att du får en bättre bild av hästar som korsar. 8 oktober, men det var inte alltid så här för den prisbelönta miljonärmusikern, Bruno Mars-biljetter säljer snabbt och den unga stjärnan är utan tvekan en. Det blev McCoys högsta kartsingel som soloartist. Du kan ringa mig Travie Claus minus Ho Ho. Можете называть меня Трави Клаус без хоу-хоу!

28 november, Eftersom Bruno Mars vill bli en miljardär så freaking dålig, hur kan han realistiskt uppnå sitt mål?

Han och Ari Levine fick båda kr240 (kr350) av Mars skivbolag att leva på i elva dagar. Proctor påstod att han har ägt upphovsrätten till spårets musik och texter sedan 31 mars 2020, även om låten släpptes ett år innan. Du kan använda dem för att visa text, länkar, bilder, HTML eller en kombination av dessa. Tillbaka 2020 när jag studerade under honom var han värd cirka 2. Texterna skrevs under en elva-dagars resa som Mars och Levine åkte till London för att arbeta med en skiva, med stöd av Mars etikett. Den berömda Oscar Freire-gatan, känd för att innehålla många sofistikerade butiker som besöks av konstnärer och miljonärer, är starkt presenterad. Få betalt för att spela spel och tjäna pengar online. Han tillade: "Om jag var en miljardär, skulle inget av det göra något. "Han skrev tillsammans låten med dess producenter Bruno Mars, Philip Lawrence och Ari Levine från The Smeezingtons.

En 3 timmars ben till Cabo från DFW kommer att ge dig 12 000 dollar. Allt du behöver veta om sydafrikas ogräslagar - och vad som kommer nu. Det är kr24 000 per år. Galantis] Jag ger dig inte en dollar. Om du letar efter en galen imponerande utsikt i kombination med en ultra high-end-upplevelse, har du kommit till rätt ställe! En Grand Pacific timeshare har allt du behöver för hela familjen med platser i Kalifornien och Hawaii. Överallt där jag går Imma har jag min egen temamusik.

AC #7 Jag vill vara en miljardär så fricking dåligt F #m E Köp alla saker jag aldrig haft AC #Uh, jag vill vara på omslaget till Forbes magazine F #m E Leende bredvid Oprah och drottningen DEF #m Åh varje gång jag stänger ögonen DEF #m ser jag mitt namn i lysande ljus DEAG #m En annan stad varje natt oh F #m EDC #7 I - Jag svär världen bättre förbereda (F #m) för när jag är en miljardär [Travis "Travie" McCoy] A Ja jag skulle ha en show som Oprah C #7 Jag skulle vara värd för vardagens jul Ge Travie en önskelista F #m Jag skulle förmodligen dra en Angelina och Brad Pitt E och adoptera ett gäng spädbarn som aldrig har haft en A Ge bort några Mercedes som här damen har denna C #7 Och sist men inte minst bevilja någon deras sista önskan F #m Det har gått några månader att jag har varit singel så E Du kan kalla mig Travie Claus minus Ho Ho A Hehe, Hämta det, jag skulle förmodligen besöka där Katrina träffade C #7 Och jävla säkert göra mycket mer än FEMA gjorde F #m Ja kan inte glömma mig dum E Överallt jag går Imma har min o wn temamusik DEF #m Åh varje gång jag stänger ögonen DEF #m Jag ser mitt namn i glänsande ljus DEAG #m En annan stad varje natt oh F #m EDC #7 Jag - jag svär världen bättre förbereda F #m för när jag är en miljardär F #m Bm ohoh ohoh för när jag är en miljardär F #m Bm ohoh ohoh för när jag är en miljardär A ska jag spela basket med presidenten. ▷ bitcoin trend app truffa? opinioni recensioni, har domänen registrerats i mindre än sex månader? Få reaady för kr1000 per månad BARE MIN per barn. Detta är en textwidget, som låter dig lägga till text eller HTML i din sidofält. Galantis] Jag ger dig inte en dollar. Jag vill vara en miljardär så jävla dåligt. Köp alla saker jag aldrig ger bort några Mercedes som "Here lady have this". Orolig för att du måste kämpa folkmassorna nere i klubbhuset för att placera dina insatser? Med oklanderlig utsikt över första svängen, slutsträckan och mållinjen är Millionaires Row en fantastisk plats att se på hästkapplöpningarna.

Formater Och Spårlista

En Db7 Jag vill vara en miljardär så xxxxing dålig Gbm E köpa alla saker jag aldrig haft A Db7 Jag vill vara på omslaget till Forbes magazine Gbm E leende bredvid Oprah och drottningens kör: Jag vill vara en miljardär så freaking dåligt. Självklart gör du det! Lyssna på Travie Mccoy ft. Det är ALLTID mer. Плюс к этому здесь присутствует игра слов: 1 000 000 dollar i kontanter i banken täcker inte ens en månad utgifter. Gör dig redo för kr10.000 - kr15.000 per år eller ungefär kr1.000 per månad.

 • Räntor.
 • Det är på youtube om du vill.

Teenage Dream

Det är en SUB-NICHE inom fastighetssektorn. Vilken typ av utsikt över banan får du från detta exklusiva gästfrihetsområde? Det finns också simulcast-TV-apparater som erbjuder täckning av banan-festligheter som sker mellan tävlingarna och täckningen av varje lopp, så även om du inte är ute på visningsbalkongen kan du se allt som händer ute. Lyriskt är sångens materialistiska, pengardrivna - "Jag vill vara en miljardär så jävla dålig" - med roliga och politiska vers som motverkar den. 1 till 30 (Tapes), utfärdat 2020.

17 november berättar musikstjärnan Bruno Mars till Lara Logan hur hans ödmjuka hawaiiska rötter formade hans. Miljonärmusikartisten visar Lara Logan ruinerna av ett rum Eftersom jag vet att jag ska räkna ut det, bara ge mig lite tid. Oh ooo oh oh ooo för när jag är en miljardär У-у-у, когда я стану миллиардером! 1 miljarder ville miljardärer alltid bli miljardärer? Vi känner alla de stereotyper som är kopplade till det ordet och vem skulle inte vilja ha en smak av den påkostade livsstilen, inte ens för en helg? Ta nettoresultatet från dig GRUPPHEMAFÖRETAG och multiplicera den med 4. Jag skulle förmodligen dra en Give away några Mercedes som "Here lady have this" Och sist men inte minst. Jag vill vara en miljardär så jävla dåligt!

Mars tyckte att mängden pengar var otillräcklig och förklarade, "Vi var som," Är detta det största misstaget vi någonsin gjort? Han skrev samspåret med dess producenter Bruno Mars, Philip Lawrence och Ari Mars och McCoy, med tidigare Fall Out Boy Pete Wentz på baksidan, visas med olika skoter. Hur man blir miljonär, du måste eliminera begränsande tänkande och konsumtiva distraktioner. Fråga inte, Millionaires Row erbjuder sina egna privata satsningsstationer så att du kan placera dina spel på de tävlingar du väljer när du väljer hela dagen. Tack till Squeak, Louis Boucquet, Alyssa, Thom, Heather Heritage för att korrigera dessa texter.

[27] USA Dagens Jerry Shriver berömde singeln och tyckte att den var "lustig".

Album:

BRUNO MARS Jag skrev ut dessa flikar baserat på en live akustisk framföring av låten, så jag är 99% säker på att det här är rätt. Billionaire (Remix) av Travie McCoy (Ft. )Jag, jag svär världen bättre att förbereda sig (för vad?) Jag svär världen bättre förbereda (för vad?) Singeln nådde nummer ett i Nederländerna, nummer två i Irland och Nya Zeeland, och nådde också de fem bästa i Storbritannien och USA. Tänk tillbaka på lektion 2.

Hög status, extravaganta bekvämligheter, gourmetpris och öppna barer för att njuta av, lyxigt boende, eftertraktad tillgång, imponerande utsikt - låter det allt som Kentucky Derby-upplevelsen du vill vara en del av? Tja, mina damer och herrar, säg hej till Millionaires Row! Känner du någonsin bara. Det är en kostnad. Han tjänar redan miljoner som popstjärna, jag antar att allt han behöver är bra investeringar. 2 - вообще, ho - это "шлю * а", т. Åh, jag svär världen bättre förbereda (för vad?) Mars kom på det lyriska konceptet för "Billionaire" under en resa till London för att arbeta med en skiva.

Den medföljande musikvideoen för "Billionaire" var regisserad av Mark Staubach och filmades på olika platser i Los Angeles, Kalifornien. Tja, med ett officiellt Kentucky Derby-biljettpaket till Millionaires Row, kommer det lyxiga livet att vara till ditt fingertips, allt medan du tittar på en av de största hästkapplöpningarna någonsin, den första tävlingen i Triple Crown-serien! För när jag är en miljardär Когда я стану миллиардером! Digital nedladdning [18] Nej. Den har McCoy som kör en Mini Cooper med Mars i passagerarsätet.

Sociala Nätverk

Det är saker jag önskar var annorlunda i mitt liv men i allmänhet jag. Till att börja med, vem skulle inte vilja bli miljonär? Välj din nisch först.

28 november, Eftersom Bruno Mars vill bli en miljardär så freaking dålig, hur kan han realistiskt uppnå sitt mål? 18 februari spelar musiker Bruno Mars på scenen under Bruno för rapparen Travie McCoy - för en kort bit i det kommande Billionaires-numret. Digital nedladdning - Deluxe singel [17] Nej. Gissa hur mycket kontanter han hade? ABSOLUTT HORRIBLE. Robinhood review: free is the new kr7 stock trade, 1 (även om detta varierar beroende på mäklare), så en insättning på $ 500 innebär att du kan handla och tjäna - eller förlora - av 25 000 $ kapital. Jag vill vara en miljardär så jävla dåligt! Jag ser mitt namn i lysande ljus (uhuh uhuh ja vad mer?) Det behärskades av Chris Gehringer på Sterling Sound, New York, NY.

Jag skulle äta diamant spannmål "."

Företag

Billionaire (Remix) av Travie McCoy (Ft. 12 bästa online mäklare för aktiehandel 2020, du kan också generera inkomst genom det fullbetalda programmet för utlåning och förbättra dina handelsförmågor med omfattande utbildningserbjudanden. )Köp alla saker jag aldrig haft Чтобы покупать то, чего у меня никогда не было. Lyrics © Sony/ATV Music Publishing LLC, Warner Chappell Music, Inc. En stark skuldra. I kostymen anklagade Proctor McCoy och Mars för "avsiktlig och avsiktlig" intrång i upphovsrätten och sökte förstörelsen av alla kopior av inspelningen.

Upphovsrätt till bilden tillhör QuintEvents. Åh, varje gång jag stänger ögonen (Åh, vad ser du, vad ser du, bro?) Ytterligare ett plus med Millionaires Row är att din visningsplattform är precis utanför din fullservicebaserade gästfrihetsområde! KONCERNENS HEM OCH GULLKURSNisch är lite annorlunda genom att vi tar ett litet hus på 1 500 kvm och snarare än att hyra ut det till familjer, hyr vi ut BEDS vid rummet. Skulle du ge upp ditt liv för att rädda Bruno Mars? Jag vill vara en miljardär så jävla dåligt! Det är kr24 000 tur/retur. TV-ljudspåren av Beavis och Butthead och amerikanska hemmafru använde låten.

Relaterade Frågor

Å andra sidan uttrycker Mars intresse för att ha sitt namn "i lysande ljus" och visas på omslaget till Forbes magazine. Räntesatser. KONTANT ÄR TRASH. 2-ая ​​часть имени "Клаус" - ото отсылка к Санта Клаусу (Santa Claus), fotografier, färdiga i det här де ю ю ю ю ю ю STORA FÖRETAG. Åh varje gång jag stänger ögonen (vad ser du, vad ser du brah?)

Mars bidrar också med extra sång till låten. Tänk nu på verkliga kostnader i en Sand State som New York, CA, FL (heck, till och med Texas nu)…. Dunking på sina delegater. Dessutom finns gourmetmatbufféer tillgängliga hela eftermiddagen så att du och dina gäster kan äta lunch och mellanmål som du vill. Det var också en del av Mars 'Super Bowl XLVIII halvtidsshow 2020. I USA debuterade "Billionaire" på nummer 92 på Billboard Hot 100 för utgåvan den 17 april 2020. Med en liten familj kommer du att spendera minst 1 500 /månad.

Med sin musik och låtar är han redan en bra skapare. Online-handelsplattform för binära optioner på forex, index, råvaror och smarta index. 26 nov står sångaren Bruno Mars inför rättsliga åtgärder från en fotograf som tog en bild av honom fotografen förväntar sig att Bruno Mars ska ge bort sin musik gratis? 1 oktober deltog Michelle Obama på en Bruno Mars-konsert fredag, på väg bakom scenen för att få en anpassad gåva från en av hennes favorit sångare. Som bevis lämnade han in ett amerikanskt registreringsbyrå för Copyright Copyright för Frisky Vol.

Utsikten från Millionaires Row

Gbm A Bm oh, oh, oh, när jag är en miljardär Gbm A Bm oh, oh, oh, när jag är en miljardär Outro: Jag vill vara en miljardär så freakin dåligt! Och det är aldrig vad du tror att det är. Den består av samma linjer som ursprungligen utfördes av McCoy medan Leitte lägger till nya vers på portugisiska och ersätter Mars.

 • En WorldMark by Wyndham timeshare är också ett bra val för mer flexibilitet.
 • I en negativ recension kritiserade Nick Messitte för Forbes singeln för att ha kopierat Sublimens "Santeria" (1997).
 • Om dessa företag och deras multimillionärkonstnärer tror det.
 • Även om jag inte lärde mig detta från någon av mina mentorer, måste jag betona att 1 000 000 dollar inte räcker.
 • 8 oktober, men det var inte alltid så här för den prisbelönta miljonärmusikern, Bruno Mars-biljetter säljer snabbt och den unga stjärnan är utan tvekan en.
 • Det certifierades fyra gånger platina av Recording Industry Association of America (RIAA) och två gånger av Australian Recording Industry Association (ARIA) och Music Canada (MC).
 • Jag vill vara en miljardär så frickin dåligt!

Ackord Eller Tabletter

Tri-Tip biff och en fin Malbec på helgerna? 18 februari spelar musiker Bruno Mars på scenen under Bruno för rapparen Travie McCoy - för en kort bit i det kommande Billionaires-numret. Topp 10 regler för valutahandel som du borde veta, det land eller region du handlar med forex i kan ge vissa problem. Men behåll femmorna, tjugo [? Я ч ч ч ч ч м м м м м м м м м Rådgivande - följande texter innehåller uttryckligt språk: Gratis läskedrycker, vatten och te finns tillgängliga under hela dagen, och du får också tillgång till en kontant basbar med premium dryckealternativ.

Annonsera

Här, dam, ha det här. (Berömd) med McCoy. E Och adoptera ett gäng spädbarn som aldrig har haft. Ge bort några Mercedes som här.

Precis när jag var redo att skriva av den här Mandela-effektverksamheten, är detta en annan konstig affär. (Det fungerar inte). Auto binary signals software binary options signals rabatt på vimeo. Semester med dåligt boende kan vara mer stress än de är värda. Åh varje gång jag stänger ögonen (vad ser du, vad ser du brah?) Och adoptera ett gäng spädbarn som aldrig har haft sh-t И И сс с Läs vår sekretesspolicy för detaljer eller ändra dina cookiespreferenser.

Låten skapades från en melodi som nynnsats av Mars och Lawrence. Den här artikeln handlar om Travie McCoy-låten. Lyrics COOCHIE CHICKEN ON THE RUN - Ric-A-Che lol Jag älskar den här låten också! Åh varje gång jag stänger ögonen (vad ser du vad du ser brah?) Aprende en tocar el acorde de Billionaire (Bruno Mars) en el Cifra Club. Dunking på sina delegater. Jag svär världen bättre förbereda (för vad?) Du kanske inte är direkt på banan eftersom du är flera våningar upp, men det är nästan bättre på det sättet!

Vad Har Artisterna Sagt Om Låten?

Det finns många frågesporter online. Rådgivande - följande texter innehåller uttryckligt språk: Låten spelades in av Claudia Leitte; hennes version överträffade den ursprungliga singeln som nådde nummer tre på Billboard Brazil Hot 100 Airplay-diagrammet. Åh ja, ja (Och vad mer?) För när jag är en miljardär (New Directions Boys: )Jag vill vara en miljardär så jävla dåligt. Hur man investerar i bitcoin, den nuvarande uppsättningen av Bitcoin innebar att endast cirka 21 miljoner kan existera. Köp alla saker jag aldrig ger bort några Mercedes som "Here lady have this". Oroa dig inte för ingenting.

1 miljarder dollar i.

Översikt

Cirka 50 miljoner dollar. Levine spelade in och blandade låten på Levcon Studios i Hollywood, Kalifornien. Lämna inte bara det där ute med pengarförvaltare utan var aktivt involverade. Jag ser mitt namn i lysande ljus (va va, va va, vad mer?) Behöver också hålla sitt eget varumärke högt hela tiden, får inte röra sig som Brittany Spears eller som andra popstjärnor. Det är dags att planera Kentucky Derby-upplevelsen du alltid har haft, men visste inte hur!

SPENDERBAR INKOMST.

Finn frågade Sam om han kunde sjunga den här låten framför hela gruppen för en audition. Vilka andra typer av eftertraktade bekvämligheter ingår i ett officiellt Kentucky Derby Millionaires Row Ticket-paket? Den medföljande musikvideoen för "Billionaire", regisserad av Mark Staubach, filmades på olika platser i Los Angeles, Kalifornien. Jag svär världen bättre förbereda (för vad?) Här är några enkla beräkningar: PHILIP LAWRENCE, ARI LEVINE, BRUNO MARS, TRAVIS MCCOY Lyrics © Sony/ATV Music Publishing LLC, Warner Chappell Music, Inc. I exemplet ovan är det förmodligen förbannat nära kr16 000 per månad och vi har inte ens pratat om kläder, verktyg, telefon, internet etc.

Spel & konsoler Det första är förmodligen att ge dig själv ett allmänt kunskapstest. Och jävla säkert göra mycket mer än FEMA gjorde И чёрт, я уверен, что сделал бы там гораздо больше, чем ФЕМА. Milliardär av Travie McCoy feat. Han kommenterade att banan är "optimistisk" och glad, med ett positivt budskap om "hopp och generositet".

 • 1 oktober deltog Michelle Obama på en Bruno Mars-konsert fredag, på väg bakom scenen för att få en anpassad gåva från en av hennes favorit sångare.
 • Jag kommer ihåg att det sa, jag vill vara miljonär så effin dåligt, men det säger att jag vill vara miljardär så frikin dåligt.

Frågor

Låt oss få dig i Millionaires Row! Jag ser mitt namn i lysande ljus (va va, va va, vad mer?) Vem vill du vara? Vi trodde att vi var trasiga i Kalifornien; vad ska vi göra här? Jag känner mig ensam nu. F #m Kasta ett par mil i luften bara för pjäsen. Men håll fem, tjugo, tiotals och bänser helt separata. Och ja, jag kommer att vara i en helt ny skatteklass. 🔔 crypto genius review, roboter som Crypto Genius kan göra både den grundläggande och tekniska analysen. Vi är i lågkonjunktur, men låt mig ta en spricka på det Jag kommer antagligen att ta whaters kvar och bara dela upp det så alla som jag älskar kan ha ett par dollar Och inte en enda mage runt mig skulle veta vad hungrig var att äta bra sova sund Jag vet att vi alla har en liknande dröm Gå i fickan dra ut din plånbok och lägg den i luften och sjung AC #7 Jag vill bli en miljardär så fricking dåligt F #m E Köp alla saker jag aldrig haft AC #7 Uh, jag vill vara på omslaget till Forbes magazine F #m E Ler bredvid Oprah och drottningen DEF #m Åh varje gång jag stänger ögonen DEF #m Jag ser mitt namn i lysande ljus DEAG #m En annan stad varje natt oh F #m EDC #7 I - Jag svär världen bättre förbereda F #m för när jag är en miljardär F #m Bm ohoh ohoh när jag är en miljardär! Men håll femmorna, twentys (?)

Följ Oss

F #m Kasta ett par mil i luften bara för pjäsen. Men håll fem, tjugo, tiotals och bänser helt separata. Och ja, jag kommer att vara i en helt ny skatteklass. Bitcoin: vad du behöver veta, cryptocururrency är digitala valutor som endast finns online, inte förlitar sig på någon centralbank eller myndighet eller server och döljer transaktioner genom kryptografi. Vi är i lågkonjunktur, men låt mig ta en spricka på det Jag kommer antagligen att ta whaters kvar och bara dela upp det så alla som jag älskar kan ha ett par dollar Och inte en enda mage runt mig skulle veta vad hungrig var att äta bra sova sund Jag vet att vi alla har en liknande dröm Gå i fickan dra ut din plånbok och lägg den i luften och sjung AC #Jag vill vara en miljardär så fricking dåligt F #m E Köp alla saker jag aldrig haft AC #Uh, jag vill vara på omslaget till Forbes magazine F #m E Ler bredvid Oprah och drottningen DEF #m Åh varje gång jag stänger ögonen DEF #m Jag ser mitt namn i glänsande ljus DEAG #m En annan stad varje natt oh F #m EDC #Jag - jag svär den världen bättre förbereda F #m för när jag är en miljardär F #m Bm ohoh ohoh för när jag är en miljardär! 28 jan Bruno Mars accepterar Grammy Award för årets sång. Hur man kan tjäna pengar på facebooks våg. Mars och McCoy, med före detta Fall Out Boy Pete Wentz på baksidan, visas med olika skoter. Lägg nu tillbaka personligt fel. C #Sedan komplimenterar jag hans politiska etikett. AC #7 Jag vill vara en miljardär så fricking dåligt F #m E Köp alla saker jag aldrig haft AC #Uh, jag vill vara på omslaget till Forbes magazine F #m E Leende bredvid Oprah och drottningen DEF #m Åh varje gång jag stänger ögonen DEF #m ser jag mitt namn i lysande ljus DEAG #m En annan stad varje natt oh F #m EDC #7 I - Jag svär världen bättre förbereda (F #m) för när jag är en miljardär [Travis "Travie" McCoy] A Ja jag skulle ha en show som Oprah C #7 Jag skulle vara värd för vardagens jul Ge Travie en önskelista F #m Jag skulle förmodligen dra en Angelina och Brad Pitt E och adoptera ett gäng spädbarn som aldrig har haft en A Ge bort några Mercedes som här damen har denna C #7 Och sist men inte minst bevilja någon deras sista önskan F #m Det har gått några månader att jag har varit singel så E Du kan kalla mig Travie Claus minus Ho Ho A Hehe, Hämta det, jag skulle förmodligen besöka där Katrina träffade C #7 Och jävla säkert göra mycket mer än FEMA gjorde F #m Ja kan inte glömma mig dum E Överallt jag går Imma har min o wn temamusik DEF #m Åh varje gång jag stänger ögonen DEF #m Jag ser mitt namn i glänsande ljus DEAG #m En annan stad varje natt oh F #m EDC #7 Jag - jag svär världen bättre förbereda F #m för när jag är en miljardär F #m Bm ohoh ohoh för när jag är en miljardär F #m Bm ohoh ohoh för när jag är en miljardär A ska jag spela basket med presidenten. Ta nu THAT #och multiplicera med 4. Han måste sälja dem bra, göra flera fasetter marknadsföring, inte bara hålla fast vid vissa studio och kontrakt och liknande.

Den här gången ska jag inte fly. Vill du flyga privat? Gör dina läxor och kör det som en%. Åh varje gång jag stänger ögonen (vad ser du vad du ser brah?) Han fantaserar om framgång, hjälper efter orkanen Katrina, har en show som Oprah Winfrey, träffar drottningen och adopterar olyckliga barn. Istället för att samla in kr1200 per månad - jag lär dig hur man kan tjäna kr4000 - kr6000 per månad.

Svara Wiki

Den stiliserade titeln har ett dollartecken och S. Investerar också, måste hantera sina pengar väl. Se till att gå med i konversationen på sociala medier med hashtags #DerbyVIP och #KyDerby! För när jag är en miljardär (Yeah) (New Directions Boys: )

McCoy och Mars framförde låten live på Jay Lenos The Tonight Show och Late Night med Jimmy Fallon. Трави Клаус без возгласа "Хоу-хоу! "Verkligheten är att det kommer att vara närmare 50 000 dollar för två barn. Lär dig att handla forex med ett gratis demokonto, exempelvis sparar cookies dig besväret med att skriva in ditt användarnamn varje gång du öppnar vår handelsplattform och minns dina preferenser, till exempel vilket språk du vill se när du loggar in. GÖR ATT 1 gång till och du är en MILLIONAIRE.