Regler För Handel Med Kontantkonto

Alla åsikter, rekommendationer eller varningar från oberoende tredjepartsleverantörer är utgivarens enda åsikt och uttrycker inte åsikten från AutoShares. Det finansinstitut som reglerar aktiemarknaden upprättade de bästa reglerna för handeln med dagarna för konton under 25 000 000. Intäkterna på 10 000 dollar från försäljningen av ABC-aktien skulle ha avgjort på onsdag. De flesta mäklare erbjuder inte detaljerade instruktioner om vad dessa två typer av konton är eller hur du ska välja mellan dem. Med tre veckohandel skulle detta motsvara en månadsavkastning på 60%. Du vill ha ofta prisförändringar, vilket gör att du kan tjäna snabbt.

Dagshandel på ett kontantkonto liknar dagshandel på ett marginalkonto. Hem, per fortuna ci sono stati anche utenti che, davanti alle promesse oggettivamente molto particolari, non si sono lasciati ingannare e hanno iniziato a cercare su Google. Det är köp eller försäljning av värdepapper genom att tillhandahålla det kapital som behövs för att finansiera transaktionen utan att förlita sig på användning av marginal. Varje dag klockan 16:00 stängs aktiemarknaden men det betyder inte att handeln är över.

De flesta dagshandlare kommer att öppna ett marginalkonto med sina mäklare för att köpa och korta sälja aktier intradag och tillgångshävstång!

Vad händer om ett konto flaggas och kontots eget kapital är under kr25 000? Det är inte för nybörjare eller tillfälliga investerare. Mäklarföretag ville ha en effektiv kudde mot marginalsamtal, vilket ledde till det ökade kapitalbehovet. Vad är onlinehandel, aktiekurserna förändras kontinuerligt under öppettiderna och erbjuder handlare många lukrativa handelsmöjligheter. 00% på high end ner till 1.

Vanliga Frågor Om Dagshandel

Det är lätt att bli upphetsad när en bekant ger dig ett tankeväckande tips. Short selling är handlingen att sälja lånade aktier och sedan köpa tillbaka aktierna. Fler konton ger dig tillgång till fler korta lån. Att köpa eller korta sälja ett värdepapper utan att lämna sin position senare samma dag kommer inte att betraktas som en dagshandel. Dagshandel får utnyttjas 4: Nu är du effektiv även på handeln. Vi håller på att dyka in några av dina alternativ för att komma runt PDT-regeln! Marginalavtal ger alltid mäklaren möjlighet att under definierade situationer vidta åtgärder för att skydda kontot mot förluster som är större än tillgångarna på kontot kan täcka.

 • Du kan handla upp till fyra gånger mer på underhållsmarginalöverskottet.
 • Så du har kontanter för avvecklingen tre dagar senare, och prisfallet har inte orsakat någon regelöverträdelse.
 • Du kan få ytterligare information om dagshandel från andra erfarna handlare.
 • Jag visste att marknaden var för dyr, baserat på 3–5 dagars trenden.
 • Om du fortfarande vill ha samma fördelar som kommer med ett aktiemarginalkonto kan du lära dig reglerna för handelsalternativ.
 • Huvudregeln är att du måste ha en kapitalbalans på minst 25 000 USD på ett marginalkonto för att kunna delta i mönsterdagshandel.
 • Men du måste fortfarande kunna reglera det ursprungliga köpet utan att intäkterna från försäljningen för den första handeln är legitima.

Vad är Ett Kontokonto?

Även om det kan öka dina vinster på allvar kan det också lämna dig stora förluster. Binary options robots 2020, highLow har en speciell kampanj för nya handlare. Om du riskerar 1% bör din vinstförväntning vara cirka 1. Din nya marginalköpkraft är kr450.

Det fick mig att undra följande. Dessutom kan dagshandel inkludera kortdagssäljning samma dag och inköp av samma säkerhet. De hävdar ofta att du inte kan korta sälja öre aktier (ja du kan - du behöver bara rätt mäklare), eller att du måste handla intradag varje dag för att bli rik (nej, det är så du gör din mäklare rik) eller så du behöver kr25 000 för att verkligen handla lager.

Om Författaren

Under denna 90-dagarsperiod kan en investerare fortfarande köpa värdepapper med kontokontot, men investeraren måste betala fullt för varje köp på handelsdagen. Bitcoin mining, förklarat, denna åtgärd tar emellertid inte hänsyn till nodstorleken som påverkar hur många logiska celler som får plats i ett visst område. Bitcoin superstar recensioner, erfarenheter och kund åsikter, ladda ner och installera:. Det här är regler som varje aktiehandlare måste följa. 20, då betyder det att marknaden förväntar sig att priset kommer att öka över en natt. Om de gillar ditt CV, kommer du att ha minst en intervju och ofta två eller tre.

Denna begränsning kommer att gälla under 90 kalenderdagar. Under denna regel kan du fortfarande ha flera poster med en utgång eller flera utgångar från en post. För investerare som vill utnyttja sina positioner kan ett marginalkonto vara mycket användbart och kostnadseffektivt. Om en näringsidkare öppnar en position med två 300 aktieorder, har en näringsidkare en position på 600 aktier.

Gäller Mönsterdagshandlaren Också Tillämpning På Alternativ?

Marginal innebär att du inte bara utnyttjar dina egna medel utan med extra medel som du lånar från din mäklare. Att inte kunna korta sälja eller använda hävstång sänker kraftigt den finansiella handelsrisken, eftersom handlare inte kan förlora mer än vad som finns på deras aktiekonto. Detta kan i teorin tillåta dig att kvas dag handel med Robinhood.

Dessa regler fokuserar kring de som handlar med under och över 25 000, oavsett om det är på Nasdaq eller andra marknader. Du borde bara inte vara en dagshandlare. Till exempel, om en kunds mäklare-återförsäljare tillhandahöll utbildning för dagshandel till en kund innan han öppnade kontot, kunde mäklare-återförsäljaren utse den kunden till en mönsterdaghandlare.

Icke-ledande sälj Du börjar med 10 aktier i ABC-aktien.

Varför Kräver Mönsterdagen Handelsregel kr25 000?

Om du har kr50.000, till personen med kr500.000 du är trasig. Optioner är kontrakt där köparen kan köpa eller sälja en säkerhet såsom aktier i ett aktie för ett garanterat belopp som kallas strejkpriset. Vilken typ av alternativ du handlar kommer att avgöra det kapital du behöver, men flera tusen dollar kan komma igång. Forex, många av de främsta valutamäklarna erbjuder kundsupport på olika språk för att tillgodose kunder över hela världen. Till exempel, om Intel handlas med kr51/aktie och kr52 putten handlas till.

Vanligtvis är dagshandlare plana eller tillbaka till en kontantposition vid slutet av handelsdagen för hela dagen. annars riskerar du ett marginalsamtal. Sedan kontraktet "markerar-till-marknad" krävs ytterligare underhållsmarginal för att täcka eventuella förluster. Om ditt konto är mindre än kr25 000 och du gör 4 eller fler dagshandelar under en fem dagarsperiod kommer din marginal att reduceras till 2: Kontot kan fortsätta till Day Trade fritt.

Kortförsäljning - Mål, Terminologi, Låntagning Och Krav

Men du behöver 475 för att finansiera bosättningen, och du har det inte! Du är välkommen att kolla in dem. Hur man tjänar pengar online genom att sälja bilder på shutterstock. Många plattformar kommer att publicera information om sina körhastigheter och hur de leder order.

Minsta kontosaldo - Det mest krävande är att ha ett kontosaldo på minst kr25 000. Vi har några råd åt dig! Eventuella ytterligare insättningar som görs på ditt konto över en natt eller under den aktuella handelsdagen ökar inte köpkraften för den aktuella dagen. Jag handlar bara med en aktie åt gången, ofta i månader. Men ännu värre kommer din mäklare att titta på ditt konto och se att du är skyldig ett lån på 10 000 dollar på tillgångar som nu bara är värda 10 000 dollar. Guide till cryptocurrency-skatter: en guide till vanliga skattesituationer, om du använde andra utbyten måste du ladda ner liknande rapporter från dem och förena. Tre månader måste gå utan en dagshandel för en person så klassificerad för att förlora de begränsningar som åläggs dem.

Gratis Nyhetsbrevuppdateringar

Dagshandel är den term som används för personer som köper och säljer aktier under en dag, som sällan håller ett lager över en natt. Detta minimum måste återställas med kontant deposition eller andra marginalaktier. För att undvika en begränsning av kontot, bör mönster för dagshandlare som faller under minimikravet på 25 000 dollar inte ha handel med dag.

Exempel på gratis ridning, Trudy: Detta är en förlust på 8 000 dollar från en enda handel. Och glöm inte marginalen. Sälj 1 000 XYZ till 15 på tisdag. Metatrader ea binary options indicator 95 exakt: enkelt men., vill du ha pengar? Du är en lycklig hund, en dag senare är du uppe med 50% och du får 15 000 från försäljningen. Köpkraft - Din dagshandelskraft kommer att vara fyra gånger New York Stock Exchange (NYSE) överskottet från början av dagen föregående dag. Robinhood (och NASD-styrelsens styrelse för den delen) definierar en dagshandel som ett köp och sedan en försäljning av samma aktie på samma dag. Låt mig flyta en gal idé på din väg.

Vad Ska Jag Leta Efter I Ett Online-handelssystem?

En annan, inte rekommenderad, kryphål är att öppna handelsdagskonton med flera dagar. Observera att reglerna för dagshandel endast gäller marginalkonton. Tja, de flesta mäklare skulle fortfarande överväga att en rundtur. Det finns mycket komplicerade alternativstrategier där ute som får svårare sätt att konstruera din strategi.

Jag börjar med alla kontanter på dag 1.

Walter Morawa

De blir allt mer flyktiga och har ett inbyggt förfall när framtiden närmar sig säkerhet. Du kan emellertid endast handla dina vinster när din handel "avvecklas", vilket är om tre dagar. DTBP-siffran visas bekvämt för dig på balansskärmen. Generellt är marginella aktier på NYSE, AMEX eller NNM kvalificerade för att sälja kort.

Twitter Flöde

Här är ett exempel på hur en överträdelse kan inträffa när ett aktiekurs faller. På ett kontantkonto på 90-dagars begränsning, så snart en värdepapper har sålts, får intäkterna från försäljningen inte användas för att köpa någon säkerhet förrän avräkningsdagen. Tips 3 är snabbt. Men om du hade ett marginalkonto och köpte 200 aktier genom att ta ett marginallån på 10 000 dollar, har du mycket större problem. Det är viktigt att notera att Securities Investor Protection Corporation (SIPC) kan skydda upp till kr500 000 för varje kunds värdepapperskonto, med en begränsning på kr250 000 i fordringar på kontanter. 1, vilket innebär att det kan köpa värdepapper på upp till 400 000 dollar.

Över natten faller marknaden och BigWebSearchCo stängs på 450. Du kan låta dina pengar fungera för dig medan du sover. Detta anses inte vara en ”dagshandel” enligt FINRA-definitionen. Du behöver Gold (Robinhood Gold, inte Peter Schiff typ) till handels alternativ, även om du inte kommer att kunna använda marginal. Den första dagen, en måndag, köper och säljer du hävstångsaktier i lager XYZ. Det finns olika metoder för tillägg på köp och försäljning.

Om du inte har kod, kommer du att träffas. Välj Balanser från listrutan Konton. Tjänsten kräver fullt cookie-stöd för att kunna se webbplatsen. Den enkla definitionen gör att det verkar ganska enkelt att bestämma vilken typ av konto du vill ha. Jag vet att det är svårt att titta på marknaden dag in och ut och inte handla, så jag uppmuntrar alla med kliande fingrar att öva, öva, öva. Din köpkraft på marginalen är densamma som ditt eget kapital, det är 475 USD. Dagshandeln består av marginaler, positioner som inte är marginella och kontanter. Reglerna på ett kontokonto är avsett att skydda enskilda investerare.

Kan Du Lära Dig Att Handla I Dag?

Men nu behövde jag skydda mina vinster. Om du handlar med mindre än 25 000 dollar är det troligt att du har annat ansvar under marknadstimmarna (i. )Kunde du inte använda tiden till din fördel och bromsa upp den lite? Om du har 25 000 dollar eller mindre på ditt handelskonto kommer du att utlösa regler för mönsterdagshandlare. Du hittar inte mäklarens plattform byggd för nybörjare och du kan mest glömma bort forskning.

Detta är vanligtvis nybörjare som inte har någon marknadserfarenhet men har massor av optimism. Bitcoin revolution scam review, många av dem har faktiskt byggt bättre och lättare att använda versioner. Mönsterdagshandlare måste ha ett minimikonto på 25 000 dollar och är alltid bundna av marginal. Låt oss säga att samma handlare återigen skapar en position med två 300 aktieorder. Jag kommer att upprepa detta eftersom vissa människor har problem med att tro det:

Särskilda regler gäller för en mönsterdaghandlare. Du kan faktiskt förlora mer än din initiala investering, och om du inte kan subventionera det kan din mäklare omedelbart avveckla din position. Du kanske undrar vad en gratis åktur är, varför det är förbjudet av marknadsreglerare och hur daghandlare klarar sig. Jag tror att de flesta mäklare betalar ränta på dina medel, så det kan vara lika enkelt att hålla det på ditt mäklarkonto. SECs Office of Investor Education and Advocacy utfärdar denna Investor Bulletin för att hjälpa till att utbilda investerare om reglerna som gäller för handel med värdepapper på kontantkonton och för att lyfta fram 90-dagars frysning av konton som kan uppstå med vissa handelsaktiviteter i denna typ av konton. Att sälja kort och köpa för att täcka samma säkerhet samma dag anses vara en dagshandel. Om du känner till din speciella handel riktigt bra och har en asymmetrisk fördel i det (som att vara besatt av obligationer eller Tesla), är det mycket mer sannolikt att du kommer att tjäna. 26 legitiska sätt att tjäna pengar, registrera dig för SurveyJunkie för att tjäna pengar snabbt genom att göra enkäter online. Det rekommenderas att futureshandlare börjar med minst 2 500 USD (om de handlar med ett kontrakt som E-mini), men det kommer att variera baserat på deras risktolerans och det eller de kontrakt som handlas.

 • Jag började inte min börsresa med så mycket pengar - jag hade faktiskt ungefär hälften av det.
 • 00 per aktie eller högre; plus varje lager "kort" på kontot som säljer till kr5.
 • Tur för dig, StockBrokers.
 • Så jag sålde min kr5000 av sätter från kvällen innan och väntade en annan 30 minuter för Intel till botten.

Postnavigering

Generellt sett är det initiala marginalkravet för en lång position 50%. En investerare har 10 000 dollar i kontanter och inga värdepapper på ett kontantkonto. På ditt diagram kan du se priset som nyligen har upplevt en kortvarig svängning låg på kr19.

Mer än 80% av dagshandlarna lyckas inte, och det är lätt att se varför. Nackdelarna med att endast ha ett kontokonto är: I den här artikeln kommer vi att kasta ljus på de saker som kan märka dig som en mönster dagshandlare, reglerna som tillämpas på ett PDT-konto och hur du kan handla runt reglerna utan att klassificeras som en PDT.

Nu när du är bekant med PDT-reglerna är du väl beredd att börja din dagshandelsresa. Handlare enligt tredagars clearingregel kan dock fortfarande använda alla avvecklade fonder för att köpa värdepapper. Vi designade den här funktionen för att låta dig veta att om din beställning utförs kommer du ha gjort en annan dagshandel. Låt oss titta på några av mina bästa tips för att undvika att förfalla regeln.

Låt Oss Förbättra Ditt Handelsresultat

Anta att du köper några optioner. Om du öppnar flera mäklarkonton kan du planera antalet dagshandelar på varje konto i hopp om att undvika att betraktas som en mönsterdaghandlare. Tänk om du bara låter girighet gå och inse att du har många fler år framåt i din handelskarriär, så att du inte behöver göra det hela idag?

Det finns inga regler för dagshandel över 25 000, så du kommer att ha mer flexibilitet med dina dagshandelsaktiviteter.

Använd Inte Hävstång

Hur kan ett konto komma ur en Restricted - Close Only-status? Jag vet vad du tänker. Om ett konto inte uppfyller ett samtal med Day Trading-marginalen genom att sätta in ytterligare medel inom fem arbetsdagar, kommer Day Trading-köpkraften att reduceras till 1 gång NYSE-överskott under en period av 90 dagar (endast kontanthandel), eller tills samtalet uppfylls. Det finns dock en nackdel: Eftersom investeraren använde intäkterna från en försäljning av värdepapper som ännu inte har reglerat sig, för att köpa XYZ-aktien, kan investeraren inte sälja XYZ-aktien före onsdagen utan att lägga till ytterligare kontanter på kontot för att täcka XYZ-aktiens inköpspris.. Korta forex trading videor med andreas thalassinos, varje par har två priser - priset för att sälja basvalutan (fråga) och ett pris för att köpa den (bud). Den ökade hävstångseffekten kan ge en högre avkastning på investeringen, men potentialen för betydande förluster blir också större!

Om du verkligen vill dra full nytta av dagens handelsaktier kan du spara 25 000 plus lite extra så att du inte faller under tröskeln så fort du har tappat handeln. Klienten kan lägga till nya kontanter på sitt konto eller sälja några av sina innehav för att samla in kontanterna. Lägg till trendlinjer och horisontella strålar för att visa stöd och motstånd. Att kontrollera ett enda S&P 500 Emini-kontrakt (ES) kräver endast en saldo på kr400 hos vissa mäklare, och vanligtvis en lägsta insättning på kr1000, men börjar med mycket mer än det rekommenderas. Det kan ta ytterligare 3-4 arbetsdagar för elektroniska insättningar; Kontrollerna kan ta 5-6 arbetsdagar.

Ändå anställde Federal Reserve fortfarande en regleringsregel som kallas friareidförbudet.

Handla Mindre än Det Maximala Kravet

Jag uppmuntrar mina elever att utöva återhållsamhet. Klicka här för att se NYSE-informationsminnet (du behöver Adobe Acrobat Reader för att se dessa sidor). Värdepapperna på ditt marginalkonto kan lånas ut till en annan part eller användas som säkerhet av mäklarföretaget när som helst utan föregående meddelande eller ersättning till dig när det finns en skuldbalans (eller negativ saldo) på kontot där du har öppnat marginalfonder.

Vad Händer Om Man Klassificeras Som En Mönster Dagshandlare?

Du kan se hur många dagshandelar du har gjort under den aktuella fem-handelsdag: Klicka på länken Handelsdetaljer för att se fönstret Detaljer om handelstransaktioner. När marknadsdagen slutar, stäng tillräckligt med affärer så att alla marginallån som transporteras till nästa dag är så små som möjligt och ditt nettotillgångar är över 25 000 dollar eller minimiinställda. Swing trading är handlingen att hålla en aktie i mer än en handelsdag. 95 5 stjärnor TradeStation TradeStation 10 kr500 kr5. Till exempel, låt oss säga att du har ett konto på 100 000 dollar och istället för att utnyttja hela 400 000 dollar, handlar du bara 100 000 dollar. Aktiehandel 101: allt du behöver veta om att köpa och sälja lager. Befintliga försäljningsvillkor - Observera försäljningen av en befintlig position från föregående dag och dess efterföljande återköp betraktas inte som en dagshandel. Du kan inte leta efter handelshjälp så enkelt.

Handelsresurser

Många marknadsutbyten (exempel inkluderar Citadell, fladdermöss och KCG (Virtu)) betalar din mäklare för att dirigera din beställning till dem. Bitcoin-priset kan fortfarande drabbas av 1 miljon kr2020, insisterar kryptobaron john mcafee. Det är som när jag ber mina barn att sakta ner när de äter sina hamburgare... det kommer inte någonstans barn - slappna av. Oavsett om du är en nybörjare som läser repen eller är en professionell handlare är vi här för att hjälpa dig. Som daghandlare vill du följa nyheterna för att hitta handelsidéer. Det är därför det är bättre att köpa optioner flera veckor efter utgången så att du inte behöver oroa dig för tidsförfall.

Denna begränsning kan påverka andra investeringsaktiviteter i ditt konto, så om du funderar på dagshandel, var noga med att prata med din mäklare för att få en förståelse för effekterna som minimikonton har på andra aktietransaktioner du kanske vill göra inom konto.

Jag tror att USA håller på att gå in i en lågkonjunktur och marknaden bara studsar baserat på låg volymoptimism. Kontanthandel kan endast uppnås om mäklarkontokontot har den totala kontanten som behövs för att slutföra transaktionen. Om du innehar positioner över natten kan du inte dra fördel av dagshandelsmarginalen när du öppnar en position. FINRA-regler definierar en dagshandel som köp och försäljning eller försäljning och köp av samma värdepapper samma dag på ett marginalkonto. Du kan också njuta av vår ETF-handelsguide som ses här: Lee valde att sälja värdepapper en efterföljande dag snarare än att sätta in medel för att uppfylla handelsskyldigheten, ådrar sig en likvidationsöverträdelse. Det publicerades en artikel som publicerades av Wall Street Journal 2020, med titeln "Kunden är alltför fel på FXCM", som förklarade hur över 70% av detaljhandelskonton var olönsamma under fyra kvartal i rad.

Åtminstone kommer provisionerna att reduceras. Vid denna tidpunkt har Trudy inte gjort sig skyldig till en överträdelse av god tro eftersom hon hade tillräckligt med avvecklade medel för att betala för köp av XYZ-aktier vid köpet. Var uppmärksam på avgifter och provisioner för en mäklare eller dagshandelsplattform. Men vad du hittar är programmerbara snabbtangenter och ett antal beställningstyper för att placera all tänkbar handel, inklusive algoritmiska order, tillsammans med de lägsta marginalkurserna i branschen. Om samtalet med dagsmarginal inte uppfylls den femte arbetsdagen kommer kontot att ytterligare begränsas till handel endast på kontant tillgängligt under 90 dagar eller tills samtalet uppfylls.

Gör Inte Mer än Tre Dagars Handel I Veckan (särskilt När Du är En Nybörjare)

Det avser strategi. Vill du lära dig att handla SPY-alternativ? Vem tror du kommer att påverkas mer av uppdrag? I en hyperaktiv dagshandlares värld finns det verkligen ingen gratis lunch. Det skulle inte vara någon kränkning om Mr. Detta händer inte över en natt men är en gradvis försämring över ett antal branscher eftersom saker fortsätter att gå min väg. Provisioner och avgifter är lägre. Du kommer att förbjudas att skapa ett "margin call" i ditt konto.

 • Mönsterdaghandelsregeln (PDT Rule) är bland de mest missförståda aktiemarknadsvillkoren.
 • Så, vad är dina alternativ om du inte har någon av de nämnda och vill handla utan marginal?
 • Ett koncentrerat konto definieras som ett konto med en position lika med eller större än 60% av det totala marknadsvärdet.
 • Som vanligt, alla frågor, tveka inte att nå ut.
 • 1 tills du får saldot till över kr25.000.
 • Efter dot-com-marknadskraschen beslutade SEC och FINRA att reglerna för tidigare dagar inte riktigt hanterade de inneboende riskerna med dagshandeln.

Erbjudande

Detta gör terminsdagshandel extremt attraktiv över dagshandelar. Vissa investerare fortsätter sin strävan efter att tjäna pengar genom att handla med terminer. Valutor handlas som par, till exempel U. Underlåtenhet att följa denna regel resulterar i ett 90-dagars lås på ditt konto. Enligt en rapport gör Robinhood 40% av sina intäkter från att sälja dina uppgifter!

Handel kan vara spännande och du kan ha bråttom att handla hela tiden, men reglerna för handeln under 25 000 kommer att hjälpa dig att bromsa den spänningen. 12 saker du behöver veta innan du investerar i aktier. Handel crypto, det finns en hel del forskning du behöver göra innan du väljer en bred handelsstrategi och dyker in. Alternativ kan vara svåra att förstå i början. Om du inte betalar för en tillgång innan du säljer den på ett kontantkonto, bryter du med fritt ridförbudet. Om du inte är säker på att du kan förbinda dig att hålla en icke-marginal säkerhet under minst tre handelsdagar, kan du överväga att begränsa ditt köp endast till avvecklade fonder.

Sammanfattningen är att du konsekvent tjänar pengar. SEC definierar köpkraft under dessa omständigheter som fyra gånger ditt eget kapital över standardkravet på 25 procent underhållsmarginal. Sälj 10 ABC Köp 5 ABC Sälj 5 ABC Detta är en dags handel. 20 bästa onlinejobb för att tjäna pengar och arbeta hemifrån, det är också en enorm källa för trafik för bloggare och företagare online som jag själv. Om du till exempel har ett kontantkonto på 20 000 USD kan du handla 5 000 USD en dag, 5 000 nästa och ytterligare 10 000 nästa. Om du begränsar dina förluster till 1% per handel tar det 100 förlorade affärer för att helt utplåna ditt konto.