Bitcoin.com Bitcoin Wealth svenska

För inte så länge sedan kunde du ha köpt olagliga droger med valutan, men FBI stängde "Silk Road" tidigare i år, vilket gjorde det möjligt för människor att köpa olagliga ämnen anonymt. Att köpa en TV för kr1 000 kan ha kostat upp till 10 Bitcoins förra månaden och bara en Bitcoin nu. De 65 miljoner dollar som de säkrade i rättegången hjälpte till att finansiera sina efterföljande riskkapitalprojekt, inklusive bitcoin. Vänta dock inte att se mer av samma snabba tillväxt nu.

Bitcoins pris visas i allmänhet som kostnaden för en bitcoin. Tjäna pengar online, att dela kunskap, göra videor, skriva och koda en app är fler fantastiska alternativ för att skaka in degen och generera försäljning. Om du vill prova detta just nu, gör en liten donation till RNLI. Dessa uttagsautomater finns i ett begränsat antal städer, men ger ett alternativ till att ta ut pengar med ett utbyte. För mer information om Bitcoin-utlåning, titta på vår djupgående guide. Under motorhuven finns en otroligt komplex teknik som gör den så säker. Därför är det lämpligt att överföra dina bitcoins till en säker plånbok. Med tanke på att cryptocurrency-marknaden är extremt flyktig kan denna metod vara mycket riskabel.

  • Du kan också hitta en lista över sannolikt rättvisa Bitcoin-kasinon på vår webbplats.
  • Jag har inte längre någon anslutning.
  • Det senaste matematiska problemet skapar inte bara fler tokens, det kontrollerar också de senaste transaktionerna samtidigt.
  • Vad gör bitcoins värdefulla?
  • Detta innebär att marknaden är översvämmad av nybörjare copywriters som helt enkelt återföra innehållet som bidrar till försämringen av kvalitet.
  • Människor som tror att det till och med är en liten chans att bitcoin kan bli en världsvaluta säger att det är allvarligt undervärderat.
  • Att gå solo innebär att du inte behöver dela belöningen, men dina odds för att få en belöning minskas avsevärt.

Kom ihåg att du också kan investera i Litecoin eller investera i Ethereum också. Att förvandla din dator till en gruvarbetare kommer sannolikt att göra den bullrig och värma upp. Choicetrade, och inte bara det! Bitstamp visar att priset på en Bitcoin inte nådde sin tidigare topp förrän i november i år. Till exempel har Australien, Kanada och Isle of Man nyligen antagit lagar för att föra cryptocurrency-transaktioner och institutioner som underlättar dem inom ramen för lagar om penningtvätt och finansiering av terrorism. Coinbase kommer att vara ditt bästa alternativ för UK-läsare.

Ytterligare andra bedragare har använt ICO: s - initiala mynterbjudanden - för att tappa användare ur sina pengar. När är rätt tid att köpa? Ett annat alternativ är att "sätta" om du tror att priset på BTC kommer att gå ner. Men jag har fortfarande ingen aning. De flesta kampanjer har också vissa krav på affischer, till exempel en lägsta ordgräns eller ett krav att inga annonser ingår direkt i inlägg. Följaktligen har de inga konsekvenser när det gäller penningpolitiken. Cryptocururrency är komplicerade, mycket förvirrande för nya användare och lätt reglerade - vilket gör dem till ett idealiskt mål för bedragare. Jag använde Coinbase-appen eftersom det efter en snabb undersökning verkade det enklaste sättet att köpa, eftersom det kan bli mycket komplicerat på andra sätt.

Avslutningsvis kan gafflar och airdrops vara det högsta värdet för tidsmetoden du kan använda för att tjäna pengar på dina Bitcoins men de kan vara SUPER riskabla. De anger också hur mycket processorkraft de bidrar till poolen - desto bättre hårdvara, desto fler aktier genereras. Det är inte förvånande att denna bedrägeri inte har genererat några bitcoin-fonder. Varje person som höll Bitcoin före gaffeln kan nu också göra anspråk på det nya myntet. Mer om CFD: er här. Det finns många andra enkla steg du kan vidta för att skydda dig mot bedrägeri, till exempel:

  • Inom en nära framtid förväntas det att storskalig betalning av cryptocurrency kommer att inledas när den brittiska myndigheten för finansiell uppförande planerar för dess genomförande.
  • Den nya lagstiftningen kommer att tjäna till att skapa ett system för Anguillan-enheter att registrera sig för att genomföra ett erbjudande av icke-säkerhetstokens, som är symboler som inte har samma funktioner som värdepapper gör, men som "har en eller flera" verktygsfunktioner " inom emittentens nuvarande eller föreslagna blockchain-plattform."

Tjäna Bitcoins sammanfattning

Det är ingen överraskning att Bitcoin, en säker, global och digital valuta har hävdat investerarnas intresse. Användaren klickar på fliken "Köp" för att köpa digital valuta och fliken "Sälj" för att sälja digital valuta. Den har emellertid registrerat sig för att delta i ECCB-piloten, som kommer att testa användningen av cryptocurrencies tillsammans med landets nationella valuta (se ECCB-diskussion, ovan). Och det är så jag tror att människor som inte vet något om Bitcoin eller andra kryptokurser bör se det om de "investerar".

BitcoinTalk-signaturkampanjer

De är inte lätta att upptäcka utan webbplatser som Bitcoin. Bittrader Bittrader BitTrader recension Ico-Översikt, har du några frågor hittills? Vissa av kakorna är viktiga för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att du ska kunna leverera tjänster till dig. Varje effekt som följer av användningen av Bitcoin i olika länder märks knappast.

I grund och botten, ät inte ute och förvänta dig att betala för måltiden med Bitcoins. Det är utformat för att göra fonder säkrare och mer praktiska. Coinbase review: 5 saker att veta innan du köper 2020. Lägg till en betalningsmetod Tillbaka på instrumentpanelen, bläddra ner och klicka nu på "Lägg till en betalningsmetod". Vanligtvis tillåter dessa tre steg du att starta ditt eget affiliate-företag för passiv inkomst: De flesta av dessa tjänster är ganska mycket värdelösa och kommer vanligtvis att förbruka enhetens datorkraft och batteri bara för att ge dig några cent i gengäld. I själva verket kommer de flesta människor att förlora en del av alla sina investeringar i dessa typer av system. För att bli registrerad måste företaget sammansätta en ”vitbok” tillsammans med sina avslöjande dokument, som måste genomgå en teknisk och juridisk granskning som måste innehålla information om företagets struktur, plats, affärsstatus, beskrivning av projektet, en teknisk och juridisk beskrivning av de tokens som kommer att erbjudas, hur eventuella intäkter kommer att användas och bestämmelser om penningtvätt tillsammans med eventuella riskfaktorer när det gäller att köpa tokens.

Bristen på reglering och central myndighet innebär att det är mycket svårt att söka ersättning eller klagomål. Du måste ställa in din egen webbplats, hantera användare, förhindra bedrägeri och också ta med lite startkapital för att finansiera kranen när du börjar. Efter lite lång forskning bestämde jag mig för att använda Coinbase som en ”one stop shop”. Om priset vid utgångstiden är lägre än det ursprungliga priset tjänar du alternativets utbetalning. Kanadas skattelagar och regler gäller också för transaktioner med digital valuta, inklusive de som har gjorts med cryptocurrencies och digitala valutor omfattas av inkomstskattelagen. Så ja, jag tror att alla skulle ha nytta av att köpa en liten bit Bitcoin bara för att utbilda sig om vad som snabbt kan bli en del av vår framtid. Som ett resultat vänder många sig till digitala tillgångar som Bitcoin som ett alternativ till den venezuelanska bolivaren. Faktum är att det finns flera onlinegrupper och forum som ägnas åt denna exakta praxis, så det är viktigt att du förblir kunnig och vet hur du kan undvika dessa bedrägerier.

Vad du behöver veta om Bitcoin

Bittrex, en populär bitcoin-utbyteswebbplats, släppte en uppsättning riktlinjer för att undvika bitcoin-pump-och-dump-bedrägerier. Insamling med användning av digitala valutor är förbjudet. youtube, känn dig fri till AMA. Jag uppskattade att jag kunde komma dit inom sex månader. Andra sätt att tjäna Bitcoin online kan vara mer lukrativa men de kommer att kräva att du har en viss nivå av kunskap och expertis om branschen och marknaden.

Det betyder att det inte har samma juridiska status som pengar. Här är min nybörjarguide för att driva en kran. Dagens inlägg är uteslutande tillägnad sätt du kan tjäna Bitcoins gratis eller tjäna pengar med Bitcoin. Jag tillbringade en hel dag med onlineundersökningar för att se om de faktiskt kan tjäna pengar på dig. Bokens balans har störts lite av en ganska lång diskussion, med en bilaga, om identiteten "Satoshi", en bitcoin-pionjär. Att köpa bitcoins med hopp om att deras värde stiger är lika riskabelt. Sammantaget svårt att vägra. Det fick titeln "Bitcoin: "

För det första är det ganska tekniskt krävande att köpa och lagra en cryptocurrency och det är väldigt lätt för saker att gå fel. En falsk citat från stjärnan lyder: Även om det inte är tillrådligt för någon, kan du fortfarande vara en bra inkomstkälla om du är nog medveten nog. Till skillnad från de flesta av sina kryptoförgångar kommer Vågen att stödjas av faktiska reserver, i detta fall, kontanter och statsobligationer. Den har emellertid registrerat sig för att delta i ECCB-piloten, som kommer att testa användningen av cryptocurrencies tillsammans med dess nuvarande nationella valuta (se ECCB-diskussion, ovan). Det är bäst om du har några exempel på artiklar till hands innan du ansöker om ett skrivjobb, eftersom många publikationer skulle begära tidigare arbete innan du anställer dig. Om du vill investera i en ETF genom din mäklare, kolla GBTC hos Stockpile. Beroende på vad du bryter kan det ta flera månader innan din investering i molnbrytning blir lönsam.

Filippinerna

Det är därför jag rekommenderar att hålla sig borta från den här specifika metoden. Webbplatser med mikroinkomst betalar du i Bitcoin för att ha slutfört små uppgifter. 1K Daily Profit Is Scam; Programvaruöversikt 1k Daily Profit vad är det Exposed !!! Du kommer att behöva öppna ett konto hos en utsedd binäroptionsmäklare och sätta in minst $ 250 för handel. Så här fungerar ett Ponzi-schema. Jag är rädd att du gjorde det fel och doxade mig som Satoshi, men jag är van vid det. Det finns ingen nytta för dessa aktieblock, men de registreras som ett bevis på arbetet för att visa att gruvarbetare försöker lösa block.

Hur mycket pengar som kan göras från dessa kampanjer varierar beroende på antalet kvalitetsinlägg som du kan göra som användare som uppnår minsta antal ord. Att accepteras allmänt som lagligt anbud för alla skulder, offentliga och privata. Titta på teamet bakom projektet, dess whitepaper, valutas syftet, tekniken bakom det och specifikationerna för tokenförsäljningen. Reddit låter dig använda Bitcoin för att köpa Reddit Gold. Naturligtvis stöds det inte av några reserver (eller någon regering), men den kortsiktiga spänningen kring Vågen verkar smälla över. Bedrägerna gjorde sitt steg genom att påstå att de var Elon Musk, en Silicon Valley-entreprenör, och lovade en falsk cryptocurrency-giveaway som ledde till hacking av företagets Twitter-konto och stöld av 120 000 kr.

Genom många av dess unika egenskaper tillåter Bitcoin spännande användningar som inte kunde täckas av något tidigare betalningssystem. Detta är förmodligen det mest populära forumet i kryptosfär och används av miljoner människor. Det är enkelt att registrera sig för ett Coinbase-konto, men du måste ange någon form av identifiering. I själva verket har Storbritannien kämpat för mer stöd för Bitcoin från dess tillsynsorgan. De flesta program för penningtvätt för cryptocurrency slutar med den rena bitcoin som kanaliseras till utbyten i länder med liten eller ingen AML-regelverk. Kryptobaserade transaktioner kan i allmänhet följas via blockchain.

Kom ihåg att bitcoinbörsen och bitcoin-plånboken inte är samma saker.

I likhet med gaspriserna kan Bitcoin-priserna förändras mycket över tiden när utbud och efterfrågan går upp och ner.

Du kommer att tjäna olika belopp beroende på hur många följare du har så det kan vara användbart att bygga dina Facebook- eller Twitter-konton och delta i olika kampanjer. Jag misstänker att alla, riktiga tekniker eller krypto-kunniga spelare, är i samma båt - oavsett om de medger det eller inte. Du bör göra din egen forskning innan du köper bitcoins. Mexikos lag för att reglera finansiella teknikföretag, som antogs i mars 2020, innehåller ett kapitel om verksamhet med ”virtuella tillgångar”, allmänt känt som cryptocurrencies. Se Bitcoin Wealth vad är det upp för dessa fem Bitcoin-bedrägerier, kom ihåg att du också kan investera i Litecoin eller investera i Ethereum också. Enheter som emitterar och säljer virtuella valutor är emellertid inte skyldiga att godkänna eller registrera sig hos Federal Reserve Bank of Portugal, så deras verksamhet är inte underkastad någon form av tillsyns- eller beteendeövervakning. Vissa lovar astronomiska (och otroliga) avkastningar och misslyckas med att avslöja en rad dolda avgifter, medan andra är fronter för Ponzi-bedrägerier och är helt enkelt utformade för att dela dig från dina pengar. I likhet med guldgruvarna måste bitcoin gruvarbetare ta fram guldet, i detta fall bitcoin i ytan.

Typiskt är att ju större marknaden är, desto större likviditet, djup och stabilitet.

Mer än 15 miljoner pund förlorade mot Bitcoin-bedrägerier det senaste året. En modig kvinna delar sin historia om att bli offer för ett dumt investeringsbolag.

Fyll i det korta formuläret och tryck på "Registrera dig". Falska plånböcker är bedrägerier för skadlig kod för att smitta din dator för att stjäla dina lösenord och annan personlig information. Erfarenhet: jag tjänade 1 miljon dollar på bitcoin, när det gäller att tjäna pengar med Bitcoincururrency är jag en självbekänd geek. Hur man tjänar pengar online för nybörjare (steg-för-steg-guide), och det är allt. Så för de flesta icke-tekniska användare skulle det vara bättre att skicka en gaffel och hålla dina Bitcoins säkra.

Dagshandel köper och säljer Bitcoins samma dag på grundval av små, korta prisfluktuationer på marknaden. Är bitcoins wealth club en scam? läs vårt scam test. Förordningar som används av finansinstitut för att få en registrering av kunder och transaktioner för dessa maskiner varierar beroende på land och ofta tillämpas ofta. MSB: er som har åtagit sig att kontrollera penningtvätt måste uppfylla lagstiftningen i olika länder som genomför AML-krav.

Frågor

Med en signaturkampanj får du betalt enligt ditt medlemsnivå på BitcoinTalk. Och så fortsätter strävan efter Storbritanniens ordnade utresa från Europa. Jag kallade till slut modet att berätta för min vän som kom på besök i Storbritannien från Nya Zeeland.

Jag har detaljerat mina erfarenheter nedan, men också se Martin Lewis. Ska du investera i Bitcoin?

För en liten procentandel kan andra alternativ vara bättre. I allmänhet genererar dessa webbplatser intäkter från annonser placerade på sina sidor. Bitcoin Profit login Bits2u, johnson, verkställande direktören för börsen i New York (1996-2020), är också involverad i Bitcoin Profit Now Software. Du behöver bara fem saker innan du köper Bitcoin: Jag investerade inte - jag spelade. ”[121] Den 29 januari 2020 godkändes texten i Europaparlamentets och rådets interinstitutionella förhandlingar i utskottet. Det är alltså svårt att se hur bitcoin-fenomenet kommer att undkomma centraliseringen av verklig valuta/förmögenhet som har varit ett inslag i modern kapitalism. Nästan 3 000 kryptokurser är noterade vid investeringar. Denna avgift höjs till 3.

Men kritiker säger att det är en skam och det finns inga bevis för att någon använder den. Du hoppas i huvudsak att värdet på Bitcoin i förhållande till din inhemska valuta ökar. Dubbelkontrollera alltid adresser Gå in i vanan att skanna URL-fältet för att leta efter https och "säkra" låssymbolen, och kom ihåg att dubbelkontrollera webbadressen för att se till att du besöker rätt webbplats. I gengäld kan du få en (mycket) liten mängd Bitcoin. Vad säger andra användare om webbplatsen? Jag intervjuade nyligen Alex Gladstein från Human Rights Foundation, som förklarade hur det hjälper människor som lever i auktoritära regimer att blomstra - till exempel kan kvinnor i Afghanistan som inte får öppna bankkonton fortfarande arbeta och få betalt i bitcoin. Detta är främst beroende på om huruvida vinster som uppnås genom gruvdrift eller försäljning av cryptocurrencies kategoriseras som inkomst eller realisationsvinster alltid bestämmer den tillämpliga skattesatsen.

Singapore

De bästa sätten att hitta arbete som författare skulle vara att leta efter avsnittet "jobb" i dina favoritkryptopublikationer. Online forex & cfd trading, erbjuder Forex-mäklaren de valutapar som du är intresserad av? Gå till Bitcoin Wealth Creation Review, men reddit trådar och chattrum är fortfarande sammansatt av entusiaster. Bitcoin-bankomater har blivit alltmer populära under de senaste åren; Coin ATM Radar kan hjälpa till att spåra de närmaste maskinerna. Tänk på två saker: Tack vare dessa intäkter började han fundera på att lämna Venezuela. Binära optioner (så kallade eftersom det enda alternativet är att vinna eller förlora) är en handelsstrategi som låter dig förutsäga om priset på Bitcoin kommer att stiga eller sjunka under en viss tidsperiod. I denna mening erkänns virtuella valutor inte som en valuta i Guatemala och de erkänns inte heller som utländsk valuta; därför utgör de inte ett medel för laglig betalning.

Det är möjligt att sätta ihop en grundrigg för några av de mindre populära kryptokurserna för cirka 3 000 dollar. FATF: s rekommendationer ger identitetsverifieringskrav för MSB: s i linje med de som redan används av finansinstitut. Det har (och säkert kommer att vara) nästan otaliga bitcoin-bedrägerier, men dessa bedrägerier gör listan över de sju bästa världens bitcoin-bedrägerier hittills.

Masternode är en dedikerad nod som håller reda på blockchain i realtid.

Hundratals kryptokurser. En app.

Så varför inte sälja varor eller tjänster i utbyte mot bitcoin. Men under samma månad steg Bitcoins upp till drygt 1 000 dollar per styck. Detta är väl värt att betala eftersom det gör det nära omöjligt att bli lurad. 2% för köper och säljer. En bitcoin-plånbok ska inte användas för långvarig lagring. Kenvinreviews, implicerad volatilitet är nära tre månaders låga också, så det förväntas inte mycket av NVDA så långt som rörelsen rätt. Bitcoin är öppen källkod; dess design är offentlig, ingen äger eller kontrollerar Bitcoin och alla kan delta. Vi ser för närvarande Ledger Nano X som Ledgers säkraste plånbok. Bitcoin är en ny teknik och det finns människor som verkligen brinner för det och är glada över vad som ska följas så incitament som denna hjälper till att bygga en positiv atmosfär i samhället och också hjälper människor att lösa sina problem.

Ibland kommer du att möta en webbplats eller mobilapp som säger att de kommer att bryta mynt åt dig. 2 miljoner 2020 genom att lova att låta dem göra anspråk på sitt bitcoin-guld. Jag är inte den typ av person som lägger bort allt för framtiden, och även om jag donerade 6 000 pund till mitt lokala sjukhus var mycket av mina utgifter ganska lätt. Samma sak gäller Bitcoin. Om cryptocurrency tar fart kommer det att vara i en statlig stöd, som en ny "Fedcoin". Bailey sa att bristen på stöd från regeringar och centralbanker för världens mest populära digitala valuta var bevis på att det inte var en säker investering att sätta pengar i bictoin. Bitcoin Bitcoin Profit app Profit granskning, du kan prova demokontot antingen före eller efter den första insättningen. Brist på prisvolatilitet: ”Jag kunde aldrig ha förutspått att det skulle nå topp 10 gånger.

Den franska regeringen går emellertid aktivt mot att upprätta ett regleringssystem. Det låter dig ställa in stop-loss och take-profit-mål och har också en social handelsaspekt som gör att du kan kopiera handlingarna från de mest framgångsrika handlarna. I de flesta av de undersökta länderna för denna rapport som har eller håller på att utforma skatteregler är gruvdrift av cryptocurrencies också undantaget från beskattning. För att bli en fullständig medlem behöver du minst 120 inlägg under ditt bälte. Bitcoin är globalt och påverkas inte av något lands ekonomiska situation eller stabilitet. Det är i princip som en pengarpåse med ett lås på - vars kod ges till mottagaren av bitcoin (en analogi ritad av Forbes 2020). Affiliate-marknadsföring fungerar när du genererar försäljningsledningar för en produkt eller tjänst och organisationen som erbjuder en produkt eller tjänst betalar dig viss provision för att få in potentiella konsumenter som annars inte skulle ha varit intresserade.

Det är Oundvikligt

Detta är verkligen sant när det gäller BTC och forex. Den första kan i själva verket vara omöjlig att reglera utan ingripande utanför, vilket naturligtvis skulle hota bitcoins etos, och utan tvekan är detta en allvarlig och eventuellt dödlig begränsning. En grupp är Blockchain Legal and Regulatory Working Group och har till uppgift att se till att Bermudas lagstiftning och förordningar är gynnsamma för utvecklingen av cryptocurrencies. Men de flesta webbplatser betalar för frilansarbete via PayPal och liknande, som vi inte kan använda eftersom valutakontroller här tillåter venezuelanska banker att endast använda lokal valuta.

I många fall är dessa webbplatser i behov av författare eftersom de publicerar dussintals artiklar varje vecka. 11 sätt att tjäna pengar online och tjäna en solid inkomst. Gruvdrift utförs med hjälp av vissa datorprogram och använder bearbetningskraften på gruvarbetarens dator. I ett e-postmeddelande till Frisby i juli 2020 sa han: Om du inte kan skona 5 pund eller är i skuld, köp inte Bitcoin eftersom du kan förlora pengar. Alla 1s och 0s Volatile - Bitcoin-värdet fluktuerar väldigt eftersom det fortfarande är relativt nytt. När problemet är löst skapas symboler för vilken cryptocurrency som arbetats med, till exempel en bitcoin, och datorn som fick lösningen får det nya token. Befrielse från utländska företag som tillhandahåller marknadsföring, reklam, konsulttjänster och andra tjänster till invånarna i High-Tech Park från att betala mervärdesskatt samt betala inkomstskatt, vilket gör det möjligt att marknadsföra IT-produkter från vitryska företag på utländska marknader. Även om cryptocurrency kan användas för olaglig verksamhet, är den totala effekten av bitcoin och andra cryptocurrencies på penningtvätt och andra brott gles i jämförelse med kontanttransaktioner.

Trinidad och Tobago

Luno är ett annat vanligt alternativ för användare i Europa. Några av de mest framträdande fallen med penningtvätt på cryptocurrency involverar en eller flera av följande metoder: Den 8 december 2020 skrev Wired att Craig Steven Wright, en australisk akademiker, "antingen uppfann bitcoin eller är en lysande hoaxer som mycket dåligt vill att vi ska tro att han gjorde det". Vissa legitima leverantörer har tagit till Bitcoin, vilket gör att kunder kan köpa riktiga produkter och tjänster med den digitala valutan. Om du inte bryr dig om att titta på några annonser och besvara undersökningar kan du besöka en webbplats för bitcoin-kran. Och eftersom hon tydligen hade skapat ett handelskonto kunde de inte återbetala henne. Texten hänvisar till en rubrik i The Times som publicerades den 3 januari 2020.

Införande av enskilda juridiska institutioner för invånare i High-Tech Park, som gör det möjligt att ingå optionskontrakt, konvertibla låneavtal, icke-konkurrensavtal med anställda, avtal med ansvar för att locka anställda, oåterkallelig fullmakt och andra gemensamma handlingar i internationell praxis. Den här videon hjälper till att förklara processen för gruvdrift bitcoin mer visuellt: Utvecklade länder har fler alternativ och mer likviditet. Det är vid denna tidpunkt som valutan är tillräckligt ren för att ta tillbaka upp till clearnet och handlas på ett legitimt cryptocurrency-utbyte eller säljas för fiat. Bedrägeriet exponerades 2020. Cryptocurrency kan vara ett förvirrande ämne även för den erfarna Bitcoin-entusiasten, så ju mer du läser om Bitcoin-världen, desto mer beredd kan du vara.

Även om det är världens största destination för investeringar och handel, har engagerade valutor några nackdelar: Bitcoin-utlåning tenderar att fungera via mellanhemsidor som Bitbond och konceptet är så enkelt som det låter. Till och med regeringen har lanserat sin egen kryptovaluta, Petro, förmodligen stödd av olja, för att ge en lösning på den ekonomiska krisen. Idag kostar det miljoner dollar att till och med starta en lönsam gruvverksamhet. Av de jurisdiktioner som adresserar ICO: er förbjuder vissa (främst Kina, Macau och Pakistan) dem helt, medan de flesta tenderar att fokusera på att reglera dem. Jag är ledsen att spränga bubblan, men Bitcoin är precis som alla andra valutor där ute.