81 Legitiska Sätt Att Tjäna Pengar Online (för Nybörjare Och Utan Att Betala Något!)

Du måste vara tillräckligt diskriminerande för att vara säker på att det företag du letar efter är ett fullt legitimt företag; annars kan du lätt ha tagit en tur. Om det bara är din natur att vilja delta i onlineforum eller om du har varit medlem ändå i något forum, kan du använda detta med stor effekt. Om du har en listig sida, använd den till god användning. Så småningom kan du snurra detta till en heltidskonsult som undervisar människor hur man kan göra sin drömresa till verklighet. Webbplatser som iStock och Shutterstock gör att du kan posta dina bilder på deras webbplatser.

Online-affärer är hur jag har levt sedan 2020 och vad som har hjälpt mig att gå i pension tidigt. Om du har en säljbar färdighet - som att skriva, designa, webbutveckling, marknadsföring, projektledning eller något annat - är ett av de enklaste sätten att tjäna hållbara extra pengar online att starta freelancing. Plus500 och eToro. Du kan börja ta emot donationer på några olika sätt. Om du är en fitness-buffé och har rätt kombination av karisma och affärsmässig känsla, kan det vara både fysiskt och ekonomiskt givande att arbeta som en personlig online-tränare på deltid. Flera företag på flera nivåer marknadsför (MLM) marknadsför sina möjligheter som jobb, när de verkligen är möjligheter att bilda din egen sida verksamhet från huvudföretaget.

  • Du vet vad jag menar - du köper något på Amazon (eller någon annan webbplats) bara för att få reda på några timmar/dagar senare att priset har sjunkit.
  • När du till exempel säljer på en webbplats tar de en provision från försäljningen.
  • Du kan förvänta dig att behöva ta ett slags test för att bevisa din hög nivå flytande på ditt andra (eller tredje) språk - så detta är inte en bra idé om du inte talade spanska sedan du tog det på gymnasiet.
  • Besök shoppingportalen (inkluderar över 1 900 onlinebutiker inklusive Amazon, Walmart och Target), hitta den handlare du vill handla från, klicka på länken och handla som vanligt.

Om du har en förkärlek och talang för att ta bilder kan du tjäna extra pengar online genom att bli stockfotograf och sälja dina bilder till ett aktiefotoföretag som ShutterStock eller iStockPhoto. Det betyder att det alltid finns sätt att tjäna pengar hemifrån i denna bransch. Du kan få betalt för att titta på videor med Perk. Visste du att advokater kommer att skapa håliga juryer för att utöva sina rättegångar innan de verkliga?

Vad annat är trevligt med Dosh är att det är en passiv inkomst. Om du är villig att ta en viss risk och ha hjärtat av en verklig hustler kan du tjäna extra pengar online genom att bara sälja provision för nystartade företag och andra företag. Att falla i en bedrägeri är en total bummer. Det finns många falska "undersökningar" webbplatser som försöker ta ut pengar för undersökningsmöjligheter, men deltagande i verklig marknadsundersökning bör alltid kosta dig ingenting.

  • När vi läser recensioner på Amazon, Google eller Yelp... är det det vittnesmål vi letar efter.
  • LiveOps är en av de mest populära platserna för samtalstjänster hemma.
  • Kom ihåg att flexibla planer är de mest realistiska planerna.
  • Sådana webbplatser köper bilder från vem som helst.
  • Hon berättade för mig att hon lever på heltid.
  • Onlinelärarjobb kan hittas på ett antal olika webbplatser på nätet.

Spela Onlinespel

Med fortfarande knappast anställningstillfällen, jobbsäkerhet sprids och lönerna i bästa fall verkar stillastående försöker många att skapa viss säkerhet genom att skapa flera inkomstströmmar. Det mest uppenbara tecknet på en bluff som lockar dig med löfte om att tjäna pengar gratis är att de ber dig att betala dem. Jag tar Udemy-klasser för att förbättra mina sido-färdigheter. Om du just har börjat bygga en publik för dig själv och vill utnyttja gemenskaper som redan aktivt letar efter innehåll kan du välja att vara värd och sälja din onlinekurs på en webbplats som Skillshare eller Udemy. Kockar betalas direkt via webbplatsen, så inga kontanter byter någonsin händer. Din investering stöds av en 90-dagars tillfredsställelsesgaranti.

Det kommer även att lämna in anspråket för dig!

Redigera Videor Online

Hyr ditt utrymme under tider med hög efterfrågan, till exempel under stora konferenser och konserter. Det bästa av allt är att du kan skapa en ny kampanj och antingen försöka sälja samma T-shirt igen, eller så kan du designa en ny. Du kan ställa in ditt eget schema beroende på din tillgänglighet och de debiterar inga registreringsavgifter. Några andra företag som anställer virtuella samtalsagenter inkluderar: Jag känner sociala mediehanterare som har fem eller så klienter som var och en betalar dem mellan 1 000 och 2 000 dollar varje månad.

Swagbucks

Det finns tre huvudskäl till varför ett företag kanske vill anställa en virtuell assistent, enligt Entreprenörs bidragsgivare Bryan Miles: Du gör det med fotografier - men inte bara med några foton. Om du har utvecklat värdefulla kompetensuppsättningar eller plockat upp certifieringar inom din bransch genom åren kan erbjuda dina konsulttjänster till lokala företagare vara ett lukrativt sätt att tjäna pengar online. Sälj dina begagnade böcker. Det är inte längre valfritt som för 10 år sedan. Det finns pengar! De organiserar politiska kampanjer relaterade till dagens frågor för att öka medvetenheten och driva efter nya lagar.

Under de senaste åren har jag varit i uppdrag att experimentera med de bästa sätten att skapa hållbar onlineinkomst och jaga mina drömmar om egenföretagande. Om du har kompetensen kan du kanske återställa dem till ett mycket användbart skick med några dollar och lite armbågsfett. Kolla in Catherine Alford's Get Paid to Freelance Course. Skicka länkar till dina produkter på sociala medier och om det är ett attraktivt erbjudande bör du få några beställningar.

Tjäna pengar på att köpa och sälja begagnade böcker via BookScouter

Om du gillar musik är detta ett bra sätt att tjäna pengar på att lyssna på musik! Du kan få det med ditt första köp (av någonting) via deras cashback-plattform. Sedan måste du ansöka om och godkännas av ett marknadsföringsnätverk som CJ Affiliates, ShareASale, FlexOffers eller Amazon Associates. När du arbetar på distans är det lätt att hitta dig själv frånkopplad från företaget du arbetar för. Den genomsnittliga inkomsten du kan tjäna som VA är cirka kr35- kr50 per timme. Du behöver ett faktureringsprogram, till exempel Freshbooks, och ett bra bokföringssystem för att hålla reda på försäljnings-, order- och kundfordringar. Faktum är att det är svårt att få människor att gå med i ett nytt forum.

Var försiktig med alla "möjligheter" som ber om en avgift på förhand, vill att du ska betala för certifiering eller begära ditt personnummer eller finansiell information, till exempel ditt kreditkortsnummer. Tänk bara ett ögonblick på allt du kan tillhandahålla om du har dessa kunskaper. Den goda nyheten är kvaliteten på listorna är verkligen värt det lilla priset och kan spara dig dussintals timmar att sortera genom jobblistor någon annanstans. Eftersom det är säkert att anta att köpsåtgärderna för sökningar efter vandringsryggsäckar är ganska höga, är nästa logiska steg att ett rimligt antal besökare på webbplatsen klickar genom att använda mina partnerlänkar och slutföra ett köp över tid. För mycket fler tips om försäljning på eBay läs den här guiden. Vad kan det vara mer? Jag märkte att de inte frågade så mycket om min redigeringsupplevelse men bestämde mig för att dessa frågor skulle behandlas i en andra intervju ansikte mot ansikte.

För att lära dig mer och beräkna hur mycket du kan betala tillbaka, se vår guide om återbetalning av studenter.

Bli en Call Center Rep

Känner du många människor som behöver barnvakt medan de är på jobbet? Där det finns risk finns det vanligtvis belöning och du kan förvänta dig högre lön för medicinprövningar. Om du har syfärdigheter har du ett brett utbud av alternativ.

Tjäna pengar med Amazon Turk

I själva verket är de en viktig anledning att köpa eller inte köpa. 5 smarta och effektiva sätt att bli rik. Det är därför det är så viktigt att ha en känsla för ditt företag och din publik - du vet vad de bryr sig om, och du kan använda det för att vägleda hur du publicerar framåt. Som bloggare är du redan en expert på din nisch. Om du letar efter några snabba sätt att få lite sidoinkomst kan du kolla in dessa webbplatser som kommer att betala dig för enkla uppgifter. Om du är redo att tjäna den typen av pengar som kommer att frigöra din tid för din familj och arbeta hemifrån på ett legitimt sätt, tror jag verkligen att det här är din biljett eftersom den har varit min i över ett år nu.

Det erbjuder kontanter för undersökningar och vissa undersökningar har så mycket som en kr50-utbetalning. Lönen är ganska bra också med tanke på att pengarna kommer från världens största återförsäljare. Dessutom kommer dina barn att träffa nya lekekamrater. Läs om hur vi tjänar pengar.

Tjäna kr10/timme Testa webbplatser

Tyvärr är det svåraste och dyrast att få trafiken (det är därför de vill att du ska göra det). Fram till nyligen var din marknad begränsad till lokala ansikts-till-ansikte-sessioner, men tack vare onlinehandledningssidor kan du bli global! Du bör också prova att sälja lokalt på Craigslist, Facebook och eBay. Medlemmarna erbjuder allt från brevskrivningstjänster till psykiska avläsningar till coachning av videospel. Men faktiskt de bara fuskar dig ur dina hårt tjänade pengar. Om du har barn är virtuella assistentpositioner mycket flexibla. Även om det inte kommer att ersätta ditt jobb, kan du tjäna lite anständiga pengar om du håller fokus. Om du inte är intresserad av att sälja alls finns det så mycket bra saker du kan göra för dig själv.

Virtuella assistenter ökar i popularitet, vilket innebär att mycket organiserade och initiativtagande individer kan tjäna ett gott hemma med denna karriär. Allt detta är viktiga frågor att ställa dig själv, men svaren avgör om dina gäster rekommenderar din plats eller inte eller kommer tillbaka för en annan vistelse. Vilket innebär att den gamla telefonen du glömde bort i ditt skåp kan vara värt några allvarliga pengar. 30% årlig procentuell avkastning (APY) med sitt Savings Builder-konto. Tro det eller inte, när jag först började med mitt "tjäna pengar online" äventyr brukade jag små jobb på femare för kr5. Kontrollera med Better Business Bureau för att se om ditt företag är legitimt.

För att ansöka måste du ange din professionella verifiering, återuppta och en form av identifiering. En utmärkt plats att starta din webbplats är med Bluehost. De har öppningar i olika länder då och då.

Sälj Kläder Online

Om några dagar skulle kontrollen studsa och jag skulle vara kr1 000 eller så fattigare. Du kommer att få bonus Swagbucks för bara registreringen här också. Hur kan jag tjäna pengar hemifrån?

Tjäna Pengar Som Ett Forskningsämne

Gaiman sa att en framgångsrik författare behövde två av dessa tre egenskaper. Missförstå mig inte, det skulle göra det mycket lättare om du är lärare så att du helt enkelt kan dela lektionsplanerna du använder under lektionen. Att ta betalda undersökningar kan hjälpa. Det finns flera plattformar som låter dig skapa och sälja kurser online. Ett av sätten de gör detta är genom virtuella assistenter.

Associerad Marknadsföring

Är du alltid lockad av fantastiska konstverk och funderar på att vara skaparen snarare än beundraren? Klicka här för att lära dig hur du startar din fastighetsföretagare. Att starta en onlinebutik kan vara mycket jobb, eftersom du måste skapa eller köpa produkterna och sedan skicka ut dem själv.

Att göra udda jobb kanske inte låter så spännande, men - om du är dedikerad - kan det vara ett av de mest lönsamma jobb-från-hem-jobbet runt. Överväg att ansöka till företagen ovan och kolla in dessa jobbtavlor för en aktuell lista över tillgängliga fjärrkundservicepositioner som FlexJobs, Faktiskt och UpWork. Ingen startavgift krävs för att komma igång. Lös in dina poäng för presentkort, resmiljö och mer från över 75 bästa detaljhandels-, restaurang- och resepartners. Du lär dig också hur du hittar arbete och bygger ditt hemföretag från grunden. Det är här du skurar lokala loppmarknader, gårdsförsäljning, auktioner och liknande för att hitta värdefulla föremål som säljs för mindre än de är värda.

Du måste bo i USA eller Kanada och ha minst ett års erfarenhet som transkriptionstjänst. En sak som definitivt skulle hjälpa dig att undvika bedrägerier är att du aldrig ska betala en avgift för att gå med på en webbplats som påstår sig betala dig för att testa spel. Och i slutet av dagen är det inte så svårt att komma med en lönsam app-idé. Visst, du kanske redan har ett jobb och andra åtaganden.

Husdjursvakt

Denphumi/Shutterstock. Webbplatser som Swagbucks ber dig titta på vissa videor och gilla dem. Sälj dina lektionsplaner, särskilt till nya lärare eller förstaårslärare. Dela detta inlägg med dina vänner och familj.

När du har valt ett jobb (eller två), se till att sprida ordet du letar efter arbete och ha en plan för pengarna du tjänar - och glöm inte skatter. Din inkomst som VA kan variera. Besök bara webbplatsen, ange bokens ISBN-nummer så kommer systemet automatiskt att berätta hur mycket din bok är värd och vilken webbplats som betalar mest. Denna process kan variera beroende på tillstånd. När någon köper en bok av dig kommer de att ha möjlighet att ge transaktionen ett betyg. Medan moderering av ett forum kan vara mycket arbete, är ett betalt forum ett bra sätt att få återkommande intäkter från din WordPress-webbplats. Läkare och hälsoexperter säger alltid att vi måste ta bättre hand om oss själva.

Hyr det ut på Airbnb för att få några snabba pengar på sidan. Detta företag låter dig designa dina egna T-shirts och sälja dem utan att investera en krona. Att konsultera är otroligt eftersom du helt enkelt tar kunskap som du redan har och delar det med andra för en vinst! Klicka här för att lära dig hur du skapar ditt eget klippbokföretag. ShareASale betalar ut vinsten den 20: e varje månad, om du tjänade kr50 eller mer föregående månad. Vi har alla böcker vi vet att vi är klara med. Detta kan innebära att du uppgraderar din dator, laddar ner appar på din telefon, ser till att du har bra celltjänst eller installerar en hemlinje. Jämför online-mäklare, i början av februari, efter att Charles Schwab sänkte sin handelsprovision till 6 dollar. Du får all utbildning du behöver för att starta ett projekt gratis.

UHaul

Om du väljs kommer du då att kontakta den begärande och diskutera väsentliga detaljer som ämnena i innehållet, arbetsschemat och hur du får betalningar. Oavsett om du är en expert på att skaffa pengar till nystartade företag, bygga appar eller driva en restaurang kan du tjäna extra pengar på att sälja några minuter av din tid till människor i nöd. Det fantastiska med att arbeta hemma är att du bestämmer vilken typ av arbete du vill göra och du kan vanligtvis bestämma vilken typ av utrustning du vill använda - med undantag för många kundserviceställningar, naturligtvis. Klicka här för att lära dig att starta ditt eget skadedjursföretag. Webbplatsen ger dig en möjlighet att lista dina tjänster som översättare. Tjäna provision genom att få dem kunder som betalar för reklam. Är du bra på att skapa originalkaraktärer med bara din röst?

Jag skulle starkt föreslå att du bygger en profil och återupptar och tillämpar alla och alla onlinehyrningsbyråer.

Om du lyckas kommer de att komma ihåg dig nästa gång de reser genom din stad. Klicka här för att registrera dig för Ebates. Och denna offert summerar bäst vad inflationen kan göra dina ekonomiska mål. Måste vara minst 18 år för att ansöka. Du kan arbeta hemifrån, vid din egen tid, och det finns ingen gräns för hur mycket pengar du kan tjäna.

Läs mer om vad som krävs för att köra för Uber och Lyft. Skriv ditt tal "verkar vara något du skulle vilja göra, du kan tjäna bra pengar online. "Denna gratisapp utför följande för att spara pengar: Du börjar få inbjudningar till undersökningar i din inkorg. Till exempel kunde du 2020 köpa Beauty and the Beast på Blu-ray 3D för bara 24 kr. Detta är ett stort företag och med varje framgångsrik försäljning kan du tjäna allt från kr20 till kr20 000. Lönesatsen är "konkurrenskraftig i hemmabrukens arbete", enligt företagets webbplats. Vid byte mot kontanter är 60 000 Chase Ultimate Reward-poäng värda kr500.