5 Platser Att Sälja Ditt Konstverk Online

Utan beställningsminimum. Använd forex-diagram för att dra nytta av valutakurser, erfaren handlare kan. Har du någonsin undrat hur det skulle vara att ha din konst på ett bokomslag? Du kan till och med skapa en YouTube-video av det innehåll du har skapat.

När du skriver din beskrivning blir det lättare för dig att hålla fokus på beskrivningens kärnelement snarare än att vandra bort.

En viktig fråga som ska besvaras just nu för att tillföra ett mervärde, eftersom de flesta gör saker för att tjäna pengar. I vissa länder e. Studier har visat om du gillar det här blogginlägget - du kommer också att älska följande artiklar. De erbjuder alla en gratis plan eller en gratis provperiod, så att du kan testa dem innan du gör några pengar. Gratis cryptocurrency & market data api (historiskt och realtidspris, utbyte . De erbjuder en fantastisk plattform för visuella konstnärer att sälja konst online gratis och lägga till sina skapelser till olika typer av varor, som skjortor, muggar eller hattar. Att bilda ett band hjälper också eftersom de säger till andra gallerier att du är bra att arbeta med. Anpassade licenser får 50 procent utbetalning medan utskrifter och affischer får 20 procent utbetalning. Du bestämmer hur mycket du vill att dina fans ska betala för enskilda låtar eller hela album.

Vilken webbplats som är bättre är faktiskt en mycket omtvistad fråga.

Amazon

Medan vi ibland gillar att tro att konst skiljer sig från andra sektorer på något fantastiskt sätt, är det verkligen en industri som alla andra. Undrar du hur du blir rik? det finns bara 10 sätt att få ett rikt liv. Några idéer om hur man säljer väggkonst: Fans går sedan till din sida och blir din "beskyddare" genom att betala dig för att skapa mer innehåll.