Hur Man Blir En Miljonär

Aktier tjänar också kontanter genom utdelning. Så om du investerar 100 i ditt företag kommer du att fysiskt arbeta för att se till att dina 100 växer. Efter att ha sagt allt detta, kan det aldrig vara en bättre tid att börja i affärer än som examen. När du kan få någon annan att göra en uppgift snabbare och billigare, frigör du din dyrbara tid för de saker som betyder mest - saker som hjälper dig att bli miljonär. Om du köper och säljer begagnade bilar måste du utveckla färdigheter i att köpa bilar som kan ge dig goda vinstmarginaler.

 • I stället hitta nya likasinnade individer.
 • Ett av de bästa tipsna för framgångsrika människor är att investera i dig själv först.

Du kommer att uttrycka större uppskattning. Eller så kan du flytta till en annan del av staden eller till en annan stad helt och hållet där levnadskostnaderna är mer överkomliga. Håll dig motiverad varje dag. Hur skulle du känna när du vaknade på morgonen? Min plan är att fortsätta återinvestera 95% + av onlineinkomsten jag tjänar i investeringar som genererar så mycket passiva inkomster som möjligt. När lågkonjunkturen gick 2020 förlorade jag över 60% av min ursprungliga investering. Som 40-åring slutar Nancy att investera sina pengar och börjar spendera sina intäkter på ett större hem, snygga bilar och påkostade semester.

År 2020 började folk tidigt för att köpa några av partierna från de platser som jag innehöll partier med insättningar, och som förväntat var mina 17 partier mycket värderade och efterfrågan överträffade långt leveranser, så en "premium" skulle läggas till alla hem sålde och ibland över kr40.000. Alla pengar som kassaflöden kommer att vara värda mer i framtiden, så här är vad du ska göra med dina kontanter: De rika är opportunistiska investerare, fann undersökningen. Hur viktigt är det för dig? Du kan inte klaga på att du inte har rikedom om du bestämmer dig för att inte förfölja rikedom.

 • Ska jag spara eller investera mina pengar?
 • Vi pratar hela tiden om vår fysiska hälsa, men mentalhälsa är lika (om inte mer) viktig för den självgjorda miljonären.
 • Detta är en nonsens guide och rakt till benprat, så jag föreslår att du tar en kopp te, luta dig tillbaka och läsa noggrant.
 • Då måste du tjäna kr685 per dag, förutsatt att du examen vid 22 år gammal, för att bli miljonär med 25.
 • Det finns andra saker du kan göra för att minska utgifterna.
 • Med sociala medier, bloggning och videoklipp och alla tillgängliga plattformar som du kan gå med gratis och bygga ett följande där kan du ta intresse och behålla det.
 • Om det handlar om plastikkirurgi och några timmar om dagen på gymmet, så tänk på att en investering i din framtid.

Om Den Här Artikeln

Jag tror att vår första tarmreaktion som mänskliga varelser till insikten att vi råkade ut är att flytta skylden - till andra eller till omständigheter. Investeringar är inte bara för "rika" människor längre. Yttranden uttryckta av entreprenörs bidragsgivare är deras egna. Du kan komma in i fastigheterna om du har startinvesteringar. Det kan tyckas väldigt skrämmande för vissa särskilt då regeringen tillät Lehman Brothers att krascha men för mig såg en gyllen möjlighet upp.

För om du har pengar men saknar tid och organisation för att spendera dem rätt kommer du helt enkelt inte att kunna göra någonting med det och blir eländig. Men tiden är begränsad. Topp 5 bästa investeringar, aktier, handelsappar för android, vantageFX tar inte ut några avgifter för insättningar, uttag eller kontohållning. Genom att vara i linje lärde jag mig människor och som var kontantköpare, kontra de som sökte finansiering. Det är ännu ett sätt att öka din kunskap, träffa olika människor, dela dina berättelser och lyssna på deras.

Du kan minska till ett annat hem med en mindre inteckning och billigare verktygsräkningar.

Utveckla En Miljonärs Mindset

Under hela min karriär som finansiell planerare har jag arbetat med massor av flera miljonärer. Det är därför jag vill att du ska fördjupa dig i mitt material: Och som den här 78-åriga mannen bevisar, behöver du inte tjäna mycket pengar för att bli rik. det är vad du gör med de pengarna som betyder något.

Fokus Och Disciplin

Jag började också se att utländska pengar strömmade in i landet som investeringar och därför hade hela systemet blivit ett gigantiskt spel. När du trygghet och kompetent kan uppfylla dessa tre saker är du på väg att bli miljonär. På dagar han spelar in podcast, han går till en studio och spelar in cirka fem podcast-avsnitt i en enda session. De miljöer du arbetar i bör återspegla det arbete du gör. Om du vill starta en WordPress-webbplats för billigt, skulle WPX Hosting vara perfekt för dina värdbehov. Det bör ses som naturligt för alla som vill leva ett bättre liv, ta hand om sin familj och sina föräldrar och ha möjlighet att ge tillbaka till samhället. Må du hålla lyckan levande så länge som möjligt.

Vem försöker du imponera på?

3 Sätt Att öka Ditt Förtroende Idag

Ignorera det och det kommer att ignorera dig eller värre, det kommer att lämna dig för någon som gör det till en prioritet. Ja, vi älskar att bygga företag. Milliardärer är inte annorlunda - faktiskt Twitter-VD Jack Dorsey vaknar klockan 5. Spelautomater är populära eftersom alla älskar att se en utbetalning, alla dessa mynt som släpps ut, lampor blinkar, ljudeffekter. Av samma anledning är de flesta dåliga lärare.

Vänner som samlar enorma bankkonton, där deras pengar långsamt ruttnar från inflation eller investeras i CD-skivor, eller värdelösa och dyra fonder.

Vad Sparar Du Pengar För?

Dessutom kommer det att bli mycket lättare för dig att följa dig och spåra dina framsteg. Spara för att investera, spara inte för att spara. Jag ber er att inte vara rädd för hårt arbete. Feroldi fortsatte att skriva att om du har "en 401 (k) eller 403 (b) genom arbete, så kan alla pengar du bidrar till kontot växa upp skatteskattas, så att dina pengar kan sammansättas snabbare. "

Vad behöver du för att bli multimillionär? Jag förutspådde att dessa fastigheters efterfrågan skulle överstiga utbudet 2020 och placerade mig framför marknaden genom att säkra så många lot som jag kunde, allt medan jag arbetade hårt i en bank och fick lån från andra banker med lönestubbar från en detaljaffär som knappt tjänade kr3000/mo, som alla gick till att köpa fler hus. Som jag nämnde tidigare är min önskan att få dig till 10 miljoner dollar så snabbt som möjligt. Det är ett SMART mål: Idrottare/showaffärer - sångare, skådespelare, artister/supermodeller:

Bilhandlare

Jag kör en 13 år gammal bil och bär t-shirts, jeans och baseballmössa för det mesta. Som 14-åring var det bara vettigt för mig att göra ett bra jobb eftersom jag såg värdet på anställningen eftersom det var så svårt för mig att få arbete någon annanstans. Folk såg CITI-bankaktien så lågt som kr0. Jag blev en av de yngsta VP-promotorerna på mitt kontor. Arbeta hårdare än andra är villiga. Jag vill att du ska föreställa dig själv som miljonär. En superframgångsrik person kommer förmodligen inte att få tid att sitta med dig. Jämför oss med medelålders vuxna med två barn, en inteckning och åldrande föräldrar att ta hand om.

Om du vill öka dina odds för att bli miljonär så titta på några av dessa metoder för att tjäna extra pengar. Min agent sa att ett par var villiga att erbjuda kr1. Ok, så du har insett att du har lärt dig fel hela livet om ekonomi och du är redo att göra en stor förändring.

Med bara en inkomst på 60 000 dollar och utarmade besparingar gjorde det svårt att äga och hålla flera hem, så jag använde en annan strategi för att få mig lite kapital. Du kan kolla in dem på YouTube också. Involvera andra människor som är mer än villiga att utföra vissa uppgifter medan du fokuserar på att hantera andra viktiga saker som kommer att bidra till din sak. Ändå undrar de hur man kan bli en självgjord miljonär utan pengar. Du kan till exempel skapa ett automatiskt besparings- eller investeringsprogram så att du inte behöver tänka på det.

Spara För Pensionering

Chansen är att du inte vet vad du inte vet. Att få en mentor att emulera är en framgångshack med monsterproportioner som har hjälpt mig under hela min karriär att både veta vad jag ska göra och vad jag ska undvika att göra. Lättare sagt än gjort är att planera ekonomi inte ett ägg som är avsett för allas korg. Det kan vara skrämmande att inte få några pengar när du bygger ditt företag. Så en miljon dollar är inte bara ett nummer på ett papper. Inte bara det, men vi kommer att titta på varför en "långsam och stadig" väg till din första miljon kan vara en bättre väg och varför att bli en miljonär kan vara nödvändig för att nå ditt riktiga mål. Det är faktiskt inte ens nära. Du börjar lära dig sätt att göra snabbare.

Jag är säker på att några av er kommer att ha dina egna tvivel, medan andra kommer att lura på hur lite kr1 miljon är. Låt sanningen sjunka på ett ögonblick - anledningen till att du ännu inte har pengar beror på vad du har lärt dig om det. Beräkna inte vad du behöver. Och denna offert summerar bäst vad inflationen kan göra dina ekonomiska mål. Det finns så mycket pengar i världen idag och så många sätt att skapa rikedom, men det kommer inte att hända om du bosätter dig.

Spara, spara, spara. Nyligen mailade en 25-årig läsare mig för att fråga var jag var ekonomiskt när jag var hans ålder. Det går till verkligt hårt arbete, engagemang, år med svett och tankesätt och tålamod. Du kan skörda fördelarna med medvetenhetsmeditation på bara fem minuter dagligen. Jag heter Raj Khera. Det här är inte bara en San Diego-sak. När det gäller att bli rik behöver du inte lita på dig själv just nu - helt enkelt lita på någon som har gjort det.

Överraskande Enkla Sätt Att Bli Miljonär

En annan vitsord predikar att alla skulder är dåliga, och att du på något sätt kommer att bli ekonomiskt fri genom att undvika skuld. 12 saker du behöver veta innan du investerar i aktier, Även om du tror att du inte är den entreprenörsmässiga typen kan du ta det. För att göra en lång historia kort uppmärksammade jag helt enkelt mainstream som min indikator på Wall Street's framtid. Aktiemarknadsinvesteringar (med utdelning) och fastighetsinvesteringar är några av de mest populära passiva investeringarna. Det kan inte vara transaktionellt. Bästa demonstrationskonton för dagshandel och övningssimulatorer 2020, när det mesta av det. Skapa sedan en plan för att bli värd 10 000 000 dollar. För att komplicera saker ytterligare har du bara 24 timmar om dagen där du fysiskt kan arbeta för pengar.

Han är en legitim multimillionär så var uppmärksam om du vill komma dit.

Sortera Ut Dina Vanor

Och det är därför du ser mycket få människor som har uppnått sina mål att bli miljonärer. Investeringar kan verka skrämmande om du inte har börjat ännu. Naturligtvis är det möjligt. Det stativet blir ditt varumärke. Forex-investeringar, vår filosofi är att alltid kunna anpassa sig och vi tror verkligen att det enda sättet att vara lönsamt på lång sikt är att kontrollera risken. Du kommer inte att vara klar över din varför och inte heller någon annan. Jag investerade 200 000 dollar för de pengarna i en serie kommersiella fastigheter i Virginia och tittade också på lägenheter i Miami. Det är värt det som jag lär från experten (Michelle från Making Sense cent vem redan tjänar kr100K från hennes blogg) och eftersom jag bokstavligen lämnar pengar på bordet utan att ha inrättat system för att tjäna pengar på affiliate-marknadsföring. Spendera pengar på bara saker.

Men entreprenörskap handlar om att arbeta mot den stora lönedagen. Läs vår guide om index-trackerinvesteringar, och om du verkligen vill lära dig hur du kan göra dina miljoner med denna strategi, läs definitivt Andrew Hallams Millionaire Teacher. Det är en stor skillnad.

När du ägnar dig stora delar av tiden till att bli en bättre tänkare, kommunikatör och bättre på ditt hantverk kommer kvaliteten på ditt arbete att fortsätta öka. Det är bäst att tänka på ditt företag som bara hälften av din inkomstekvation. Med tillräckligt med tid och disciplin kommer många av oss att bli miljonärer under vår livstid. Under de senaste 30 åren är den genomsnittliga avkastningen på aktiemarknaden (mätt genom S&P 500) cirka 10% varje år. Tror du att du kan tjäna kr305 per dag? Många köper extra biljetter när en jackpot blir stor och tror att det kommer att hjälpa deras odds att vinna. Det följande är ditt miljonärmanifest.

8 Ekonomiska Misstag Som Ska Undvikas Efter Att Ha Skild

När målet är klart sätter du ett monetärt värde på det målet och tidsramen. De vet att det de vet avgör hur väl de ser världen. Och att de ger dig dina pengar. Det finns människor i din bransch just nu som skriver sin egen biljett. De pengarna du skickar till långivare är pengar du kan lägga till din framtid!

De vanligaste orsakerna till ursäkter jag hör är: Detta är lite som att ha en 401 (k), utom i större skala. För många människor modellerar sitt ekonomiska liv efter The Millionaire Next Door snarare än människor som har oförstörbar 9 och 10-siffror rikedom.

Poängen är att du måste fortsätta leta efter inkomstmöjligheter och ta dem.

Din Multi-Millionaire-manifest

Känn dina styrkor och använd dem till din fördel. Hur blir jag en självtillverkad miljonär snabbt? Bra, för i denna blogg är mitt enda mål att visa dig hur du blir miljonär. Om du har problem med pengar beror det inte på att du är dum, lat eller har fel jobb. Jag sa alltid till dem att jag skulle betala tillbaka dem när jag fick ett heltidsarbete och jag gjorde det. Jag tittade men hade inte råd att köpa, så jag höll på med marknadstrenderna bara från åskådarnivå. Vid 27 års ålder befordrades jag till ”Vice President”, en titel som normalt tilldelas examen från handelshögskolorna tre till fyra år utanför skolan i åldern 32-33.

I fastighetsbubblan fram till 2020, genomsnittliga huspriser i vissa U. Hur man tjänar bitcoin: 5 enkla sätt att tjäna mer btc. Företagare har korsat "risklinjen" från "Time-and-Effort Economy" till "Results Economy. "Ett manifest definieras som en offentlig policyförklaring och mål. (4) Sluta göra ursäkter. Om så är fallet, läs vidare, för här är bara något av det jag vill visa dig: De kan alla träffa målet men deras strategi är vad som verkligen betyder. Ditt utlägg blir mycket mindre. Du är energi är obegränsad!

Ladda Ner Det Kalkylblad Som Jag Personligen Använder Här:

Jag investerade 3 000 dollar för att få hjälp med att skriva mitt första bokförslag från en mycket framgångsrik författare. Jag har haft turen att ha två kärleksfulla föräldrar, en otrolig make och en hjärna som fungerar för det mesta. Sök inte transaktionsrelationer. Jag fick inga tagare efter 30 dagar. Men du kan inte önska att det ska hända. Det är okej men du måste börja någonstans, en dag.

Efter att ha analyserat sin livsstil och utgifter bestämde de sig för att de - och deras två barn - kunde leva på 24 000 dollar per år. Allt du behöver göra är att följa dessa fem steg: En av de höga ROI-företagen är tankstationsbranschen. Du använder fel inställning-: När du börjar göra det flitigt, skulle du bli förvånad över att se hur små utgifter lägger till ett stort belopp. Det är viktigt att ha en väl undersökt idé och en gedigen affärsplan innan du börjar, och en tydlig bild av hur du kommer att stödja dig själv när det inte finns några pengar som kommer in. De blir större och bättre.

Vad är ditt nätverk? I själva verket kan det vara det enda sättet (utan att starta företag) för många arbetarklasser att bygga upp den rikedom och säkerhet de behöver för att överleva och gå i pension i framtiden. Integritet, 1) och tillämpa DDPWI genom att jämföra det andra steget med fallande priser med före (när priserna steg) och efter (när priserna stabiliserades). De människor jag känner som har blivit miljonärer kom inte dit genom att spela jämförelsespelet. Varför spelar folk lotteriet, spelar och spekulerar i aktier? Till skillnad från andra investeringar är det alltid lönsamt att investera i dig själv.

Navigering

Kom ihåg att flexibla planer är de mest realistiska planerna. Fem år senare blir du glad varje månad när du får betala en hyra som är mycket högre än räntedelen på din inteckning. Du kan beskatta dig själv till extrema medan du arbetar eftersom du tillbringar mycket tid på att vila och förbereda. Hur som helst, efter att jag skapade mina företag, varav ett var ett detaljhandelsföretag som specialiserade sig på avancerade bilar, började jag lära mig att skriva av bilar och mina livsstilsförmåner för att sänka kostnaderna för mitt totala liv. Förklaring av en forex mäklare, använd koden "GETPRO". Innan du kommer till vanor hos miljonärer som du vill replikera är här några resurser för att hjälpa dig på vägen: Vilken av de tre grupperna faller du i?

(De med mindre än det beloppet är intresserade av bevarande och inte skapande.) Men det behöver inte vara det. 30 "beprövade" sätt att tjäna pengar onlinebloggar med wordpress (2020), min "dagliga förare" är Capital One Venture-kortet, som tjänar 2 poäng för varje dollar jag spenderar och för närvarande har en 50 000 poäng registreringsbonus (värd $ 500) efter att du har spenderat $ 3 000 under de kommande tre månaderna. Kom ihåg att du inte är begränsad här. Hur kom du så långt ner? Lärande har blivit enklare och lättare med tiden.

”Han föreslog också att man öppnade en traditionell eller Roth IRA, eftersom dessa planer” håller farbror Sam borta från dina pengar, antingen nu eller senare.

Glöm inte att läsa den här boken innan du investerar dina pengar "The Intelligent Investor: "Din tro om din framtid spelar en hel del, och kommer - delvis - att hjälpa till att bestämma din framtid. Du kommer sannolikt att lyckas med fastigheterna om du förstår arbetet, är bra på beslutsfattande, har lite erfarenhet och har stor kommunikationsförmåga.

Att Köpa För Mycket "saker"

Jag var i en position där jag inte hade någon omedelbar handledare och mina resultat baserades på hur väl min personal arbetade och utförde i min riktning. Jag tror på dig. Det kallas konsten för livslångt lärande. Du lär dig hur du: Många väljer till och med att inte vända sina pengar när de blir rika.

När jag återvände till USA granskade jag vad mitt ETrade-konto hade gjort medan jag var i Asien. Erfarenhet: jag tjänade 1 miljon dollar på bitcoin, på grund av dess automatiska kapacitetsfunktioner kommer du alltid att kunna dra fördel av de möjligheter som kommer över i handelsfältet. (2) Den här artikeln utgör inte investeringsrådgivning. Om du inte är född i rikedom, ärver rikedom eller slår den rik i lotteriet måste du tjäna pengar.

När jag flyttade till San Francisco spenderade jag ännu mindre på bostäder eftersom NYC är cirka 30% dyrare. Att bli miljardär verkar vara ett stort mål, men tyvärr är det bara en dröm för de flesta av oss. Men om du inte sätter in detta lärande i omedelbar praxis blir det grunt information. I slutändan räddade hans limonadlektion på kr2 mina föräldrar, och i slutändan mig, över kr100 000 i privat universitetsundervisning!

Jag säkrade sex lägenheter i South Beach Miami, var och en säljer för kr300k- kr350k med 5/1 endast ARM-lån på ränta vilket gav mig kr1 000 betalningar med 5% nere.
 • Jag var ganska dödad som barn måste jag erkänna.
 • Du måste bevisa dem fel.
 • De flesta miljonärer vet att det krävs pengar för att tjäna pengar.
 • Du kommer i en topptillstånd genom att göra något kraftfullt, oavsett om det är att träna, lära sig eller vara i en unik miljö, som ett främmande land.
 • Om du är i samma situation som jag är det snabbaste sättet till 1 miljon dollar att tjäna mer och spendera mindre eftersom det är de två spakarna du har kontroll över.

Det är Inte Bara Skolor Som Har Lärt Dig Dåliga Pengar Tips

Alltför många läser böcker nu bara för att säga att de har läst massor av böcker. Kom ihåg att skuld håller dig tillbaka. En man sa en gång till mig: ”Hur gör du känsla för vansinne? Om du inte tillämpar det du lär dig kommer du att konsumera och slösa bort din tid.

I den här artikeln tittar vi på några olika sätt du kan göra barndomsdrömmen till verklighet. Om du inte börjar agera som en chef kastar du inte ner och investerar när det är dags. Vi är som finartade Ferraris på en startlinje som är redo att blåsa bort våra äldre modellkonkurrenter. Att investera är den heliga gralen i att bli en miljonär och du bör tjäna mer pengar på dina investeringar än ditt arbete. Om du har en knytnäve, betala dem. Starta ditt eget företag. Jag ska berätta för dig.

Rika människor använder skuld för att utnyttja investeringar och växa kassaflöden. Bara för att din primära motivation är att ge betyder inte att du inte också söker mycket hjälp. Det finns mycket pengar att tjäna om du kan lösa ett problem för människor. Du kan dock aldrig njuta av dina pengar i fred eftersom du ständigt kommer att jagas av polisen, regeringen eller dina medarbetare. Börja investera några dollar så jag applåderar dig! Du måste hålla dig motiverad varje gång för att uppnå ditt mål att bli miljonär.

Upptäck En Växande Marknad

Jag var också nyfiken på hur bankerna fungerade och kände alltid att om du vill förstå pengar, skulle du vara runt pengar. Du kommer att sluta med mindre pengar, mindre inkomst och mindre förmåga att spara. Ok, så vi vet båda att hur man blir miljonär inte lärs ut i skolorna.

Detta skapar en stark arbetsetik och ger större resultat. Det bör ses som en inkomstkälla som är rolig, kreativ och passiv. Är det inte de som blir kontorslinsnålarna? Att vara uppriktig med dig, att bli miljonär är inte en stor sak längre. Tänk på alla ursäkter du gör på en dag. Jag fick 55 intervjuer över sju omgångar för att landa mitt första jobb i investeringsbanker på Goldman Sachs. Om du börjar lägga bort 300 dollar per månad från början vid 25 års ålder, kan du nå miljonärstatus vid 60 års ålder - och sitta ganska på ett boägg med två miljoner dollar som kom i pension (67 år)

Rekommenderade Inlägg

De är förmodligen miljonärer igen när du inkluderar allt de äger, men är båda hårt arbetande, flitiga och gör mycket av sin egen tur. Om du tjänar kr100 000 per år bör ditt första mål vara 20% mer eller 416 per vecka. 0, med några på 3. När vi kom till Kina visste vi att vi skulle ha samma begränsning när vi gick vidare, så vi beslutade att inte köpa något vi inte kunde bära när vi flyttade till nästa destination. Varför är det ditt mål? Om du inte aktivt marknadsför ditt företag begränsar du din tillväxt. Företag med flest jobb från hemmet, i de flesta roller kommer du också att arbeta hemifrån. Du är i topp 3.

Tänk Större än Din Tävling

Jag köpte också två lager för mindre än 100 000 dollar vardera som redan hade företag som fungerade ur dem, och helt enkelt hyrde ut till företagen till samma pris som de betalade. Bittrex global, vi är här för att hjälpa! Tänk på det här: Guldverksamhet har stor potential, men människor som är smarta och observanta kan komma upp i den här verksamheten. Jag behövde låsa ner kostnaderna.

Utnyttja dessa principer och spara pengar när det är möjligt. Endast personer med fasta ställningar blir riktigt, riktigt bra på marknadsföring. Att bli multimillionär är din skyldighet. Det handlar om att få kontakt med människor, övertyga dem och hjälpa dem. Det är därför självtillverkade miljonärer som började från ingenting är glada. Det finns denna idé som flyter runt vår kultur att du ska få vad du vill när du vill ha den. En dag skickade hon mig en länk till en artikel som heter 8 sätt att tjäna en miljon dollar. En viktig orsak till att detta händer är att nästa generation är oförberedda för att hantera sina pengar.

Innehåll

Börja agera som en chef i ditt liv och sluta agera som pengar spelar ingen roll eller att du inte bryr dig. 8 av 10 företagare som startar företag misslyckas inom de första 18 månaderna. Bygg din grund i 20-talet och sluta tänka att du har ett decennium att utforska, för det gör du inte.

Istället kommer jag att leda dig genom en steg-för-steg-guide om hur jag blir miljonär och hur jag gjorde min första miljon och bakgrunden som gjorde det möjligt för mig. Du måste spendera din tid med människor som köper eller kommer att köpa av dig. Detta ger dig ett mål och en tidsfrist. Det kanske inte verkar mycket, men det kan verkligen lägga till varje år. Jag blev väldigt desillusionerad över att ha en stor bit pengar i banken och började undra vad som är poängen med att arbeta mer eftersom jag hade mer än jag någonsin kunde ha föreställt mig. Jag tog inte på mig den vårdslösa mentaliteten att satsa gården med mitt vindfall eftersom jag nu lekte med "husets pengar. "